Jalapeño cheddar worst

Deze sappige varkenssaucijs met jalapeño en cheddar is een van onze toppers! Licht pittig door de jalapeño, een middelgrote groene chilipeper, en verrassend smeuiig door de cheddar, een oranje-gele van koemelk gemaakte kaas. Dit alles in een mooi worstje van puur lokaal varkensvlees. Makkelijk te bakken in de pan of op de BBQ. Ook ideaal voor in een broodje, als snelle maaltijd.

Op voorraad
p/kg 22,50
Waardering:
100 % of 100
4.84

Jalapeño en cheddar worst koop je bij Jager&Boer!

De lekkerste jalapeño en cheddar worst van varkensvlees  koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige varkensvlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke saucijs met jalapeño en cheddar!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

 

Ingrediënten- en allergeneninformatie:

Varkensvlees, zout, gemengde kruiden en specerijen; koriander, zwarte peper en gember, jalapeño en cheddarkaas

KORIANDER, LACTOSE

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jalapeño cheddar worst
Uw waardering