Japans Wagyu Ribeye Kagoshima A5+ BMS12

apans Wagyu Ribeye van 100% raszuiver Japans Wagyu, namelijk Japanese Black Kagoshima Wagyu. Wagyu vlees wordt geclassificeerd van A1 tot en met A5, waarbij A5 het beste van het beste is. 

Op voorraad
Gewicht v.a. 250 gramp/kg 249,95
Vanaf 62.49

Over Japans Wagyu Ribeye

Japans Wagyu Ribeye van 100% raszuiver Japans Wagyu, namelijk Japanese Black Kagoshima Wagyu. Wagyu vlees wordt geclassificeerd van A1 tot en met A5, waarbij A5 het beste van het beste is. De vetmarmering in Wagyu vlees wordt gewaardeerd op een BMS score dat ligt tussen 1 en 12. Hierbij is 12 de hoogst haalbare kwaliteitsscore. Ribeye is rundvlees afkomstig van de rib van een rund, zonder het bot.

Wagyu rundvlees is absoluut het neusje van de zalm onder de runderrassen en dan natuurlijk dat uit Japan. Wagyu vlees is prachtig gemarmerd met een uitzonderlijke structuur en smaak. Wagyu beef wordt geroemd om het intramusculaire vet en zijn geweldige marmering. Het vet smelt op relatief lage temperatuur en eveneens op je tong!

Bereiding: Verwarm de pan en laat een reepje vet van het Wagyu vlees smelten in de pan (als een soort van bakvet). Bak het vlees rondom bruin. Gaar het 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé. Wikkel het eventueel in aluminiumfolie en laat het een kwartier rusten in een voorverwarmde oven op 60 °C. Breng het vlees op smaak met versgemalen peper en zout.

Herkomst: Japan

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japans Wagyu Ribeye Kagoshima A5+ BMS12
Uw waardering