Merguez lam

Heerlijk licht pittig worstje van lam! Deze mooie dunne worstjes zijn makkelijk te bereiden in de pan en supersnel klaar.Dit 3-sterren Beter Leven lamsvlees afkomstig van Farmfields is met recht scharrelvlees te noemen!

 

Verpakt per 4 stuks a ca. 240 gram.

Lamsvlees van Farmfields

Lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van FarmFields  krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!

In de slagerij van Farmfields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles duurzaam uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk. Farmfields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

Lams merguez worst koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in de lams merguez worstjes van Farmfields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schapenvlees, Pastinaak, Zeezout*, Cayennepeper*, Koriander*,
Uienpoeder*, natuurlijk paprika aroma en natuurlijk
rozemarijn aroma, natuurlijk aroma (80-100%, BE), antioxidant E301** (20-30%, CN)

* = van biologische oorsprong, E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Merguez lam
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten