Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Bio merguez lam

Heerlijk licht pittig worstje van biologisch lam! Deze mooie dunne worstjes zijn makkelijk te bereiden in de pan en supersnel klaar.Dit 3-sterren Beter Leven biologisch lamsvlees afkomstig van  EcoFields is met recht scharrelvlees te noemen!

 

Verpakt per 4 stuks a ca. 240 gram.

Bio lamsvlees van Ecofields

Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van EcoFields zijn biologisch en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!

In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk. Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

Biologische lams merguez worst koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in de biologische lams merguez worstjes van EcoFields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Eko schapenvlees, Pastinaak, Zeezout*, Cayennepeper*, Koriander*,
Uienpoeder*, natuurlijk paprika aroma en natuurlijk
rozemarijn aroma, natuurlijk aroma (80-100%, BE), antioxidant E301** (20-30%, CN)

* = van biologische oorsprong, E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio merguez lam
Uw waardering