Biefstuk tartaar

Mooie kleine rundertartaartjes van het Blonde d'Aquitaine rund.

 

Prijs per stuk van circa 100 gram.

Op voorraad
Gewicht ca. 100 gram
3.29

De rundertartaartjes bestaan uit 100% gemalen en eerlijk rundvlees. Rundertartaar is op verschillende manieren te bereiden, van rauw tot doorbakken. Voor een lekkere en gezonde, snelle maaltijd verhit je de boter in de pan en bak de tartaar in 1 minuut rondom bruin. Draai hierna het vuur laag en bak de tartaartjes verder in 1 à 2 voor rosé tot 5 minuten voor well done. Voeg naar smaak eventueel wat peper en zout toe. Of bak ze voor de verandering eens met uien en champignons!

 

Rundertartaar van de Blonde d'Aquitaine 

Zin in een gezonde en snelle maaltijd? Dan zijn de rundertartaartjes van de Blonde d'Aquitaines echt iets voor jou. Heerlijk gemalen tartaar van 100% eerlijk rundvlees!

 

Runderras de Blonde d'Aquitaine 

Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de prachtige en smaakvolle tomahawks van de Blonde d’Aquitaine!


Rundertartaar koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in de eerlijke en smaakvolle rundertartaar van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk tartaar
Uw waardering