Rundervinken Blonde d'Aquitaine

Rundervinken gevuld met rundergehakt, van het Blonde d'Aquitaine rund omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees.

 

2 stuks (2x 100 gram)

Op voorraad
Gewicht ca. 200 gram
4.95

Runderras de Blonde d’Aquitaine

Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de prachtige en smaakvolle tomahawks van de Blonde d’Aquitaine.

Rundervinken koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle rundervinken van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Ingrediënten- en allergeneninformatie:

Rundvlees en rundergehakt, Zout , ui, paprikapoeder, korianderzaad, gemberpoeder, zwarte peper gemalen, cayennepeper, prei, antioxidant E300, peterselie.

KORIANDER

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundervinken Blonde d'Aquitaine
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten