BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Kip shaslick Gildehoen

Heerlijke gemarineerde kipspies met verse stukjes paprika en ui tussen elk stukje kip.

 

3 stuks à 85 g

Heerlijke gemarineerde kipspies met stukjes paprika en ui tussen elk stukje kip. Lekker en makkelijk klaar te maken op elke type barbecue.

Kip shaslick van de Gildehoen

Zin in heerlijke kipshaslick? Dan is deze mooie kipspies van onze Gildehoen echt iets voor jou! Shaslick is een spies van gemarineerd vlees met bijvoorbeeld groente erbij. Malse stukken kipfilet, helemaal klaar om op de grill of BBQ te leggen, ideaal! Kip is ontzettend veelzijdig en op veel verschillende manieren klaar te maken. Deze spies valt bij iedereen in de smaak.

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen hebben een plezierig leven zonder antibiotica. Gildehoen is een puur product; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd. De kippen van het sterke Hubbard ras leven in een stal met stro en daglicht, ze leven langer en groeien op met een normaal dag– en nachtritme. Hiernaast hebben de energieke en speelse kippen 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt tevens voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede. De Gildehoen wordt vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

Beter voor dier, mens en milieu

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak, minder mileu belastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keus mag de prijs geen belemmering vormen. De dieren krijgen volwaardig voedsel, groeien op natuurlijke wijze op, beschikken over stro in de stal, hebben meer ruimte en kunnen het uitgestrooide voer rustig scharrelend oppikken. Het natuurlijke gedrag van de kippen wordt zo gestimuleerd. De pluimveehouders merken dat het een heel prettige manier van hoenders houden is. Door het grote dierenwelzijn is er minder uitval in de stallen en zijn er minder ziektes. Antibiotica wordt alleen gebruikt als dit strikt noodzakelijk is. Deze kippen worden dan echter niet meer verkocht als Gildehoen.
Zo liggen deze Gildehoen kip shaslick spiezen gegarandeerd antibiotica-vrij in de vitrine van Jager&Boer!

Kip shaslick koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in smaakvolle en eerlijke kip shaslick van de Gildehoen? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kip shaslick Gildehoen
Uw waardering