NU €5.- KORTING OP ONS VOORDEEL VLEESPAKKET! 

Steak pakket

Een overheerlijk pakket met uitsluitend super lokaal vlees!
Heb jij zin in een heerlijke steak, gebakken in roomboter? Probeer dan eens ons steak pakket, met de mooiste steaks van onze lokale runderen. Deze mooie runderen lopen bij Boer Rob in Zwolle.

Op voorraad
Gewicht ca. 1200 gram
61.95

Een overheerlijk pakket met uitsluitend super lokaal vlees!
Heb jij zin in een heerlijke steak, gebakken in roomboter? Probeer dan eens ons steak pakket, met de mooiste steaks van onze lokale runderen. Deze mooie runderen lopen bij Boer Rob in Zwolle. 

De steaks in dit pakket komen van het Blonde d'Aquitaine rund, een prachtig vleesrunderras wat onstaan is in Frankrijk. Door de mooie verdeling van spiermassa en de mate waarin dit rund zelfstandig zijn eten bij elkaar scharrelt en volledig zelf kan afkalveren maakt dat dit rund de ultieme mix is voor een goede verhouding tussen diervriendelijkheid en een mooi product.

 

Inhoud van het pakket:
- 2x 150 gram Hollandse biefstuk
- 2x 150 gram Kogelbiefstuk
- 2x 150 gram Haasbiefstuk
- 1x 150 gram Entrecote

 

STEAKS VAN DE BLONDE D’AQUITAINE

Zin in een goede steak van de mooiste delen van het rund? Dan zijn de diverse steaks van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou!
TIP: Bereid de steaks in een dikke laag roomboter voor een optimaal restulaat!

RUNDERRAS DE BLONDE D’AQUITAINE

Bij Jager&Boer koop je sucadelappen die afkomstig zijn van boer Rob en zijn vrouw Heleen. Zij runnen al sinds jaren, net buiten Zwolle, een kleinschalige boerderij op landgoed Bikkenrade. Hier lopen de ongeveer 25 tot 30 prachtige Blonde d’Aquitaines zoveel mogelijk buiten of staan ze, indien buiten lopen niet mogelijk is, in een prachtige stal met natuurlijke lichtinval en genoeg bewegingsruimte. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Dat de runderen van Rob en Heleen een goed leven genieten is ook terug te vinden in de uitmuntende smaak. Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor overheerlijke sucadelappen van de Blonde d’Aquitaine!

STEAKS KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle steaks van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steak pakket
Uw waardering