Gemengd steak pakket

Pakket inhoud:

 

Hollandse biefstuk
Kogelbiefstuk
Rib eye
Entrecote
2 stuks 
2 stuks 
2 stuks 
2 stuks
Op voorraad
Gewicht ca. 1800 gram
62.95

Een overheerlijk pakket met uitsluitend super lokaal vlees! Heb jij zin in een heerlijke steak, gebakken in roomboter? Probeer dan eens ons steak pakket, met de mooiste steaks van onze lokale runderen. De steaks in dit pakket komen van het Blonde d'Aquitaine rund, een prachtig vleesrunderras wat onstaan is in Frankrijk. Door de mooie verdeling van spiermassa en de mate waarin dit rund zelfstandig zijn eten bij elkaar scharrelt en volledig zelf kan afkalveren maakt dat dit rund de ultieme mix is voor een goede verhouding tussen diervriendelijkheid en een mooi product.

Runderras de Blonde d’Aquitaine

Bij Jager&Boer koop je steaks die afkomstig zijn van Blonde D'aquitaine runderen. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor het overheerlijke en magere rundergehakt van de Blonde d’Aquitaine!

Steaks koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle steaks van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gemengd steak pakket
Uw waardering