Lenderollade Blonde d'Aquitaine

Lenderollade van het Blonde d'Aquitaine rund met gemengde kruiden en specerijen. Rollade van de lende is de meest malse rollade, met een smaakvol stukje vet aan de buitenkant.

Op voorraad
Gewicht ca. 1000 gramp/kg 38,95
38.95

Mooi vleesgerecht voor een groot gezelschap. Braad de rollade eventueel eerst aan in de pan. Een rollade van een kilo heeft ongeveer vijf kwartier nodig in de oven (125C). Gebruik desgewenst een vleesthermometer.

Bereiding: De rollade ruim in de boter rondom aanbraden, ongeveer 15 tot 20 minuten braden per 500 g. Garen tot een kern van 48 graden.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Bewaren: Maximaal 4℃. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

rundvlees, zout, peper, kruidnagel, koriander, nootmuskaat, gember.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lenderollade Blonde d'Aquitaine
Uw waardering