Runderrollade Blonde d'Aquitaine

Rollade van het Blonde d'Aquitaine rund met gemengde kruiden en specerijen. Mooi vleesgerecht voor een groot gezelschap. Braad de rollade eventueel eerst aan in de pan. Een rollade van een kilo heeft ongeveer een uur tot vijf kwartier nodig in de oven (125 graden C). Gebruik desgewenst een vleesthermometer om te controleren of de kerntemperatuur van 60 graden is bereikt.

Op voorraad
Gewicht ca. 1000 gramp/kg 24,50
24.95

Runderras de Blonde d'Aquitaine

Bij Jager&Boer koop je runderrollade dat afkomstig is van Blonde D'aquitaine runderen. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor het overheerlijke en magere rundergehakt van de Blonde d’Aquitaine!

Runderrollade koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in een eerlijke en smaakvolle runderrollade van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bereiding: Rondom aanbraden, 30 minuten braden per 500 g. Garen tot een kern van 60 graden. 

Ras: Blonde d'Aquitaine

Bewaren: Maximaal 4℃. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

rundvlees, zout, peper, kruidnagel, koriander, nootmuskaat, gember.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderrollade Blonde d'Aquitaine
Uw waardering