NU GRATIS FRITEUSE T.W.V. € 54.95 BIJ BESTEDING VANAF 125.- OP HET GEHELE ASSORTIMENT!

Rosbief

Rosbief, gesneden van een mager spierdeel van het Blonde d'Aquitaine rund. Lekker aanbraden en laten garen in de oven.

Op voorraad
Gewicht: 450 gramPrijs per kg: € 29,99
Vanaf € 13,50

Rosbief, gesneden van een mager spierdeel van het Blonde d'Aquitaine rund. Lekker aanbraden en laten garen in de oven.

RUNDERRAS DE BLONDE D'AQUITAINE

Bij Jager&Boer koop je rosbief afkomstig van boer Rob en zijn vrouw Heleen. Zij runnen al sinds jaren, net buiten Zwolle, een kleinschalige boerderij op landgoed Bikkenrade. Hier lopen de ongeveer 25 tot 30 prachtige Blonde d’Aquitaines zoveel mogelijk buiten of staan ze, indien buiten lopen niet mogelijk is, in een prachtige stal met natuurlijke lichtinval en genoeg bewegingsruimte. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Dat de runderen van Rob en Heleen een goed leven genieten is ook terug te vinden in de uitmuntende smaak. Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de overheerlijke rosbief van de Blonde d’Aquitaine!

Rosbief KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in de eerlijke en smaakvolle rosbief van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rosbief
Uw waardering