Vleespakket Edelhert

Pakket inhoud:

 

Biefstuk
Stoofvlees
Rollade
Saucijzen
Burgers
Gehakt
ca. 1 kilo
ca. 1 kilo
1 stuk

ca. 500 gram
ca. 500 gram
ca. 500 gram

 

Ons wild is een product uit de vrije natuur, hierdoor kan de inhoud van het pakket variëren.

Veluws hertenpakket: mals wildvlees voor de hele familie 

Hertenvlees is heerlijk om te eten. Niet alleen in de herfst of winter – er zijn ook goede zomerse gerechten die je eet met hertenvlees. Het is een veelzijdig stukje vlees en bovendien goed van smaak. Populaire gerechten zijn hertenbiefstuk met knolselderij, stoofvlees, ragout en burgers van hertenvlees. In sommige restaurants en bij wildslagers koop je ook de lekkerste hertencarpaccio. 

Ben jij helemaal overtuigd van de kracht en smaak van wildvlees? Koop dan je pakket met hertenvlees bij Jager&Boer. Het pakket bestaat uit écht wild hertenvlees van Nederlandse bodem. De herten leefden op de Veluwe en dat maakt het lokaal, verantwoord en duurzaam. 

De smaak van hertenvlees: anders dan anders

Waar komt ons hertenvlees vandaan? Ons hertenvlees komt van echte wilde herten en dát proef je. Wilde herten eten vooral gras, plantjes van de heide, wortels, fruit van de bomen, zaden en boomschors. Door het natuurlijke dieet krijgt hertenvlees zijn kruidige smaak en malse structuur. Omdat het hert veel beweegt, maakt dat het vlees extra sappig. Omdat wij bekend zijn met de veelzijdigheid van hertenvlees, stelden wij een pakket samen waar je in de keuken veel kanten mee op kunt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vleespakket Edelhert
Uw waardering