Wild zwijn vleespakket

Een prachtig vleespakket gevuld met vlees van wild zwijn. Wild zwijn heeft een opvallende smaak die moeilijk te vergelijken is met dat van het boerderijvarken. De smaak van wild zwijn is dieper en complexer, met een rijkere textuur en een subtiele wildsmaak die doet denken aan de natuurlijke omgeving waarin deze dieren leven. Over het algemeen heeft wild zwijnvlees een lichtzoete toets, vermengd met aardse en nootachtige tonen. Het vlees is magerder dan varkensvlees, maar kan wel op vergelijkbare manier bereid worden. 

 

Wild zwijn vleespakket inhoud
Product: Inhoud:
Fricandeau bout zonder been ca. 1 kilo
Stoofvlees ca. 1 kilo
Rollade 1 stuk
Saucijzen ca. 500 gram
Burgers ca. 500 gram
Koteletten ca. 500 gram

 

Ons wild is een product uit de vrije natuur, hierdoor kan de inhoud van het pakket variëren afhankelijk van beschikbaarheid. 

Verantwoord, heerlijk en duurzaam genieten

Heb je altijd al eens wild zwijn willen proberen? Of ben je al een wild zwijn fan? Hoe het ook zij, het Veluws wild zwijn pakket is voor iedereen een uitkomst. Het is namelijk een compleet pakket waar je alle kanten mee op kunt en waarmee je verschillende soorten gerechten kunt uitproberen. Het wild zwijn dat je bij Jager&Boer koopt, is rechtstreeks afkomstig van de Veluwe. Het is dan ook ECHT wild van Nederlandse bodem, voorzien van het ECHT wild keurmerk. Het wild zwijn heeft genoten van een vrij leven en is opgegroeid in zijn natuurlijke habitat. Zo kun jij lekker, verantwoord en duurzaam genieten van dit ultieme scharrelvlees.

Herkomst en smaak van wild zwijn

Het wild zwijn van Jager&Boer komt dus van de Veluwe. Ze hebben hier in hun natuurlijke habitat geleefd, waardoor ze alleen maar natuurlijk voedsel gegeten hebben: van granen, eikels, kastanjes, beukennootjes tot muizen en regenwormen. Dit natuurlijke dieet zorgt voor een pure en lekkere wildsmaak. Hun veelzijdige voedsel in combinatie met het vele bewegen in de natuur zorgt er verder voor dat het vlees van het zwijn magerder is dan bijvoorbeeld varkensvlees. Daarnaast bevat het vlees veel eiwitten, ijzer en een hoog gehalte omega 3 vetzuren. De smaak van wild zwijn is wel afhankelijk van de leeftijd van het zwijn: het vlees van jonge zwijnen heeft een fijne en zachte smaak, terwijl het vlees van oudere zwijnen een krachtigere smaak kent. Hierbij geldt de gouden regel: hoe te ouder het zwijn, hoe te krachtiger de smaak.

ECHT wild keurmerk

Als je wild zwijn koopt, dan wil je natuurlijk dat het ECHT wild is. Met het ECHT wild keurmerk ben je ervan verzekerd dat het wild zwijn in vrijheid en op een natuurlijke manier heeft geleefd. Ze hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. ECHT wild is dan ook een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat echt uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Ben je dus op zoek naar ECHT wild? Dan kun je bij Jager&Boer terecht voor een uitgebreid aanbod aan wild vlees.

Het Veluws wild zwijn pakket

Het malse vlees van wild zwijn is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en leent zich daarom perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Het Veluws wild zwijn pakket is een mooi compleet pakket samengesteld met ECHT wild van Nederlandse bodem. Het pakket zorgt voor een goed gevulde vriezer waar je dagenlang van kunt genieten en verschillende gerechten mee kunt uitproberen: van klassieke maaltijden tot wild zwijn op de BBQ. Het aanbod van het pakket is namelijk heel divers: van fricandeau bout, stoofvlees, rollade, saucijzen en burgers tot koteletten. Je kunt alle kanten op met ons Veluws wild zwijn pakket. Echte aanraders zijn wild zwijn met zuurkool, een wild zwijn stoofschotel en een heerlijke wild zwijn rollade.

Je ontvangt het pakket vacuüm verpakt en bevroren, hierdoor kun je het een lange tijd bewaren. Wanneer je het vlees ontdooit, dan kun je het nog zo'n 7 dagen in de koelkast en in de originele verpakking bewaren. Na ontdooien kun je het vlees niet meer invriezen.

Koop het Veluws wild zwijn pakket bij Jager&Boer!

Jager&Boer is dé specialist op het gebied van wild vlees. Bij ons ben je dan ook verzekerd van eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees dat direct uit de vrije natuur komt. Wild vlees is het ultieme scharrelvlees, lokaler en vrijer vind je het bijna niet. Ben je benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn? En wil je graag de wild zwijn rollade proberen of een ander heerlijk wild zwijn gerecht? Bestel dan vandaag nog het Veluws wild zwijn pakket bij Jager&Boer! Zo kun je uitgebreid genieten van het heerlijke vlees van het wild zwijn, terwijl je de garantie hebt dat de dieren in vrijheid en in hun natuurlijke habitat hebben geleefd.

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Veluwe/Nederland.

Glutenvrij

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild zwijn vleespakket
Uw waardering