Veluws wild zwijn pakket

Een mooi pakket samengesteld van overheerlijk mals wild zwijn van de veluwe.
Écht wild van Nederlandse bodem.

Inhoud pakket:
1 kg. fricandeau bout zonder been.
1 kg. stoofvlees aan blokken gesneden. 
1 kg. rollade.biologisch gekruid. 
500 gr. saucijzen. 
500 gr. burgers. biologisch gekruid 
500 gr. koteletten.

Glutenvrij.
Vacuum verpakt en bevroren geleverd.

Een mooi pakket samengesteld van overheerlijk wild zwijn rechtstreeks van de veluwe.
Écht wild van Nederlandse bodem voorzien van ons keurmerk.

Hoe lokaal wil je je wildpakket hebben met dit vleespakket van de veluwe!
Lekker, verantwoord en duurzaam genieten van het meest ultieme scharrelvlees 
dat er te vinden is. Wild vlees kopen doe je bij Jager&Boer! Makkelijk te bereiden
en breed toepasbaar voor elke dag.

Inhoud pakket:

1 kg. fricandeau bout zonder been.
1 kg. stoofvlees aan blokken gesneden. 
1 kg. rollade.biologisch gekruid. 
500 gr. saucijzen. 
500 gr. burgers. biologisch gekruid 
500 gr. koteletten.

Het vlees wordt netjes vacuum voor je verpakt en bevroren.

Wilde zwijnen eten in hun natuurlijke habitat, voornamelijk op de Veluwe en in Limburg, o.a. maïs, granen, eikels, kastanjes en beukennootjes, maar ook muizen en regenwormen. Deze variété aan voedsel in combinatie met het vele bewegen in de natuur zorgt ervoor dat het rode vlees van de zwijn magerder is dan varkensvlees. De smaak van wild zwijn is afhankelijk van de leeftijd; zo is het vlees van jonge zwijnen fijn en zacht van smaak en hoe ouder het zwijn wordt des te krachtiger de smaak wordt. De lekkerste stukken wild zwijn vind je bij Jager&Boer!

 

DE SMAAK VAN WILD ZWIJN

Het vlees van wilde zwijnen dat je koopt bij Jager & Boer valt onder het label “ECHT WILD”. ECHT WILD is een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat ECHT uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Deze dieren zijn dus echt natuurlijk opgegroeid, hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. Als je je dit bedenkt dan zal je al snel realiseren dat het vlees van wild zwijn echt puur vlees is, en dit proef je ook duidelijk terug in het vlees! Het natuurlijke dieet van het wild zwijn zorgt voor die verrukkelijk en verfijnde wildsmaak. Ook is dankzij het vele bewegen in de vrije natuur het malse rode vlees van de zwijn magerder dan dat van het varken. Het vlees bevat daarnaast ook veel eiwitten, ijzer en een hoog gehalte omega 3 vetzuren. De echte smaak van wild zwijn is daarentegen wel afhankelijk van de leeftijd van het wild zwijn. Zo is het vlees van jonge wilde zwijnen, de frisling tot overloper(van 6 maanden tot 3 jaar), fijn en zacht van smaak en van oude zwijnen krachtig van smaak. Hierbij geldt de stelregel: hoe ouder het zwijn, des te krachtiger het vlees!

VLEES VAN WILD ZWIJN KOPEN

Het malse vlees van wild zwijn, met zijn heerlijke verfijnde wildsmaak, is verkrijgbaar in verschillende soorten en leent zich dan ook perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Echte aanraders zijn echter wel wild zwijn met zuurkool, in een kastanjepuree of stoofschotel, óf een heerlijke pulled wild boar. Voor deze smaakvolle gerechten kun je het beste wild zwijn poulet of procureur kopen. Procureur is een mooi met vet doorregen stuk vlees vol van smaak. Het wordt nooit droog en blijft altijd mals en sappig, bij lekker lang garen op lage temperatuur, is de procureur van wild zwijn op zijn best.
Het vlees van wild zwijn is simpelweg een geweldig veelzijdig product en een van de meest natuurlijke soorten scharrelvlees. Echt eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees uit de vrije natuur! Ben je ook zo benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn, en wil je eens een van de heerlijke en culinair hoogstaande wild zwijn gerechten proeven? Bestel dan vandaag nog dit sublieme stukje vlees uit de vrije natuur bij Jager&Boer! Dé specialist op het gebied van Wild Vlees!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Veluwe/Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Veluws wild zwijn pakket
Uw waardering