Veluws wild zwijn pakket

Een mooi pakket samengesteld van overheerlijk mals wild zwijn van de veluwe.
Écht wild van Nederlandse bodem.

Inhoud pakket:
1 kg. fricandeau bout zonder been.
1 kg. stoofvlees aan blokken gesneden. 
1 kg. rollade.biologisch gekruid. 
500 gr. saucijzen. 
500 gr. burgers. biologisch gekruid 
500 gr. koteletten.

Glutenvrij.
Vacuum verpakt en bevroren geleverd.

Veluws wild zwijn pakket: verantwoord, heerlijk en duurzaam genieten

Heb je altijd al eens wild zwijn willen proberen? Of ben je al een wild zwijn fan? Hoe het ook zij, het Veluws wild zwijn pakket is voor iedereen een uitkomst. Het is namelijk een compleet pakket waar je alle kanten mee op kunt en waarmee je verschillende soorten gerechten kunt uitproberen. Het wild zwijn dat je bij Jager&Boer koopt, is rechtstreeks afkomstig van de Veluwe. Het is dan ook ECHT wild van Nederlandse bodem, voorzien van het ECHT wild keurmerk. Het wild zwijn heeft genoten van een vrij leven en is opgegroeid in zijn natuurlijke habitat. Zo kun jij lekker, verantwoord en duurzaam genieten van dit ultieme scharrelvlees.

Herkomst en smaak van wild zwijn

Het wild zwijn van Jager&Boer komt dus van de Veluwe. Ze hebben hier in hun natuurlijke habitat geleefd, waardoor ze alleen maar natuurlijk voedsel gegeten hebben: van granen, eikels, kastanjes, beukennootjes tot muizen en regenwormen. Dit natuurlijke dieet zorgt voor een pure en lekkere wildsmaak. Hun veelzijdige voedsel in combinatie met het vele bewegen in de natuur zorgt er verder voor dat het vlees van het zwijn magerder is dan bijvoorbeeld varkensvlees. Daarnaast bevat het vlees veel eiwitten, ijzer en een hoog gehalte omega 3 vetzuren. De smaak van wild zwijn is wel afhankelijk van de leeftijd van het zwijn: het vlees van jonge zwijnen heeft een fijne en zachte smaak, terwijl het vlees van oudere zwijnen een krachtigere smaak kent. Hierbij geldt de gouden regel: hoe te ouder het zwijn, hoe te krachtiger de smaak.

ECHT wild keurmerk

Als je wild zwijn koopt, dan wil je natuurlijk dat het ECHT wild is. Met het ECHT wild keurmerk ben je ervan verzekerd dat het wild zwijn in vrijheid en op een natuurlijke manier heeft geleefd. Ze hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. ECHT wild is dan ook een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat echt uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Ben je dus op zoek naar ECHT wild? Dan kun je bij Jager&Boer terecht voor een uitgebreid aanbod aan wild vlees.

Het Veluws wild zwijn pakket

Het malse vlees van wild zwijn is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en leent zich daarom perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Het Veluws wild zwijn pakket is een mooi compleet pakket samengesteld met ECHT wild van Nederlandse bodem. Het pakket zorgt voor een goed gevulde vriezer waar je dagenlang van kunt genieten en verschillende gerechten mee kunt uitproberen: van klassieke maaltijden tot wild zwijn op de BBQ. Het aanbod van het pakket is namelijk heel divers: van fricandeau bout, stoofvlees, rollade, saucijzen en burgers tot koteletten. Je kunt alle kanten op met ons Veluws wild zwijn pakket. Echte aanraders zijn wild zwijn met zuurkool, een wild zwijn stoofschotel en een heerlijke wild zwijn rollade.

Je ontvangt het pakket vacuüm verpakt en bevroren, hierdoor kun je het een lange tijd bewaren. Wanneer je het vlees ontdooit, dan kun je het nog zo'n 7 dagen in de koelkast en in de originele verpakking bewaren. Na ontdooien kun je het vlees niet meer invriezen.

Geniet van een feestelijk gerecht met de wild zwijn rollade

Komen familie of vrienden op bezoek en hebben jullie wat te vieren? De wild zwijn rollade van ECHT wild is ideaal voor een feestelijke avond. Zo ben je verzekerd van een culinair succes en kunnen je gasten genieten van een bijzondere ervaring die ook nog eens duurzaam is.

Benodigdheden voor 4-6 personen:

        Wild zwijn rollade van ongeveer 800 gram

        50 gram boter

        200 ml wildfond

        50 ml calvados

        200 ml slagroom

        Kernthermometer

        Braadslee

Bestrooi de rollade licht met zout en peper. Smelt de boter in een braadslee op het vuur. Braad de rollade hierin om en om en blus af met de wildfond. Zet de rollade daarna in een op 180ºC voorverwarmde oven en laat het zo’n 45 minuten garen. Bedruip tijdens het garen de rollade een paar keer met het braadvet.

Wanneer de rollade een kerntemperatuur van 65ºC heeft bereikt, haal je het stuk vlees uit de braadslee en laat je deze 15 minuten rusten op een platte schaal. Breng ondertussen de braadsappen aan de kook, blus af met de calvados en laat het even inkoken. Voeg hieraan de slagroom toe en laat dit indikken tot een saus.

Je kunt de wild zwijn rollade heerlijk serveren met gewokte spruitjes, aardappelpuree en cranberrycompote. Puur en feestelijk genieten maar.

Koop het Veluws wild zwijn pakket bij Jager & Boer

Jager&Boer is dé specialist op het gebied van wild vlees. Bij ons ben je dan ook verzekerd van eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees dat direct uit de vrije natuur komt. Wild vlees is het ultieme scharrelvlees, lokaler en vrijer vind je het bijna niet. Ben je benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn? En wil je graag de wild zwijn rollade proberen of een ander heerlijk wild zwijn gerecht? Bestel dan vandaag nog het Veluws wild zwijn pakket bij Jager&Boer! Zo kun je uitgebreid genieten van het heerlijke vlees van het wild zwijn, terwijl je de garantie hebt dat de dieren in vrijheid en in hun natuurlijke habitat hebben geleefd.

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Veluwe/Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Veluws wild zwijn pakket
Uw waardering