Braadworst wild zwijn

Een ambachtelijke sappige braadworst, voorgegaard (per 4).

Op voorraad
Gewicht ca. 325 gramp/kg 21,95
7.68

Een ambachtelijke sappige worst vol van smaak. Voorgegaard, dus zo klaar!

Wild zwijn braadworst koop je bij Jager&Boer

De lekkerste wild zwijn braadworst van echt wild , koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De Jagers en boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke barbecue worsten!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

wild zwijn vlees, zout, gemengde kruiden en specerijen; KORIANDER, zwarte peper, gember, paprikapoeder, peterselie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Braadworst wild zwijn
Uw waardering