Najaar

Klassiek Engels stoofgerecht: cottage pie met rundergehakt

Klassiek Engels stoofgerecht: cottage pie met rundergehakt Cottage pie is een traditionele ovenschotel uit Engeland die bestaat uit een laag gekruid gehakt met daarbovenop een laag romige aardappelpuree. Het vlees wordt samen met verschillende ...

Klassiek Italiaans stoofgerecht: ossobuco van kalfsschenkel

Klassiek Italiaans stoofgerecht: ossobuco van kalfsschenkel Ossobuco is een traditioneel Italiaans gerecht uit de regio Lombardije en betekent letterlijk "bot met een gat", verwijzend naar het merg in het kalfsbot. Ossobuco wordt langzaam gestoofd ...

Klassiek Frans stoofgerecht: cassoulet met kippenbouten en varkenssaucijzen

Klassiek Frans stoofgerecht: cassoulet met kippenbouten en varkenssaucijzen Cassoulet is een klassiek Frans stoofgerecht dat oorspronkelijk uit de regio's Languedoc en Toulouse komt. Het is een rijk en hartig gerecht, meestal gemaakt met witte ...

Dit zijn de tien meest favoriete herfstproducten van dit moment!

De herfst is de periode van het jaar waarin temperaturen zakken en het vaker waait en regent. Wat is dan lekkerder dan verwarmende gerechten? Stamppotten met gerookte spekreepjes en een stevige rookworst, goedgevulde soepen of stoofpotten met vlees ...

Quiche met pulled deer

Quiche met pulled deer Een quiche is een veelzijdig gerecht waarmee je eindeloos kunt variëren. Wij maakten een versie die ideaal is voor wildliefhebbers, namelijk met pulled deer. Pulled deer is de wilde variant van de bekende pulled pork: ...

Ovenschotel met gehakt en pompoen

Ovenschotel met gehakt en pompoen Deze heerlijke ovenschotel met gehakt en pompoen zet je in een hand omdraai op tafel. Het is vooral de oven die zijn werk moet doen en daarna geniet jij van een voedzame maaltijd waarbij de zoetheid van pompoen is ...

Coq au vin van kippenbouten

Coq au vin van kippenbouten Een heerlijk herfstgerecht met kippenbouten is coq au vin, een klassiek Frans gerecht waarbij kip langzaam gestoofd wordt in rode wijn met champignons, spekjes en uitjes. Coq au vin is ontstaan doordat de Fransen een ...

Geroosterde schouderkarbonade met honing-kruiden glazuur en champignons

Geroosterde schouderkarbonade met honing-kruiden glazuur en champignons In dit recept voor geroosterde schouderkarbonade met honing-kruiden glazuur en champignons hebben we de herfst perfect gevangen. Het gerecht combineert de hartige smaak van ...

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten De herfst is begonnen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijke stoofschotels kunnen eten en wild ruim beschikbaar is. De smaken van de herfst combineren we in dit recept door een ...

Weekmenu bij het vleespakket voor de herfst

Weekmenu bij het vleespakket voor de herfst De herfst is begonnen. Een heerlijk seizoen waarin de stoofschotels weer op tafel verschijnen en we volop kunnen genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft. Ons seizoenspakket voor de herfst is ...
Producten 1-10 van 11
Pagina
Toon per pagina