Bout - Haas

Een van de mooiste gedeelten van de haas.

 

 

Op voorraad
Gewicht: 325 gramPrijs per kg: € 21,90
Vanaf € 7,12

Een van de mooiste gedeelten van de haas.

 

Mooi donkerrood vlees met een karakteristieke smaak. Een populair stukje vlees gewoon van Nederlandse bodem! Heerlijk in de traditionele hazenpeper maar ook lekker en boterzacht vlees om klaar te maken in de oven.

 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bout - Haas
Uw waardering
  1. Hazenbout met rode wijnsaus Hazenbout met rode wijnsaus Hazenvlees heeft een bijzondere en krachtige wildsmaak. Dit komt vooral doordat ze zich in de natuur te goed doen aan wilde kruiden en gewassen. Het vlees van de haas is ideaal voor een mooi stoofgerecht als hazenpeper. Ook kun je, zoals in dit recept, alleen de boutjes gebruiken en deze boterzacht laten worden. Helemaal niet ingewikkeld en succes verzekerd!
  2. Hazenpeper Hazenpeper Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas komt.