Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!

Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!

Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!

 

Kerst staat voor de deur en er is niets dat de feestelijke sfeer van Kerstmis zo perfect belichaamt als een verfijnd wildgerecht. Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke smaakervaring tijdens de feestdagen hebben wij de top 10 meest gegeten wildproducten op een rijtje gezet!

 

  1. Wildpoulet van edelhert, ree en wild zwijn
    Wildpoulet gemaakt van mooie gesneden stukjes ree, hert en wild zwijn, ideaal om een lekkere winterse pot mee te maken en te serveren met een mooie aardappel of puree. Door deze drie soorten wild te combineren heb je de perfecte verhouding tussen mager en vetter vlees voor je stoofpot.

  2. Wild zwijn rollade
    Een luxe en zeer sappige rollade met een heerlijke kruidenmix, gemaakt van het meest hoogwaardige stukje vlees dat je maar kunt bedenken. 

  3. Hertenbiefstuk
    Deze malse biefstuk van het Edelhert van de Veluwe, fijn van structuur en delicaat van smaak, gesneden uit de bovenbil of platte bil van het hert.

  4. Wildburger
    Deze mooie en compacte burger is gemaakt van zowel wild zwijn als van hert. Hierdoor heb je een perfecte verhouding tussen vlees en vet wat zorgt voor de ultieme smaak van deze burger.

  5. Eendenborst
    De eendenborstfilet is een heerlijk en gemakkelijk te bereiden stukje vlees. Zoals de naam al zegt wordt het uit de borst van de eend gesneden. 

  6. Procureur van wild zwijn
    Procureur is het meest natuurlijke en exclusieve vlees van wild zwijn dat er is. Het vlees dat afkomstig is uit de nek van het wilde zwijn is mooi doorregen met vet. Hierdoor blijft het heerlijk mals en wordt het niet droog bij de bereiding. 

  7. Kant-en-klare wildstoof
    Overheerlijke kant-en-klare stoofpot gemaakt van echt wild uit Nederland. Deze stoofpot bevat vlees van het hert en het wild zwijn van de Veluwe en is op traditionele wijze gemaakt met wortel, ui, bleekselderij, champignons en zilveruitjes. Alleen even opwarmen en genieten maar.

  8. Hazenbout
    Je kunt het prachtige diep donkerrode vlees van de hazenbout op vele verschillende manieren bereiden. Bijvoorbeeld door de bouten van het haas in zijn geheel te verwerken in een heerlijke stoof met rode wijnsaus. Of snijd het vlees van de botjes om er een overheerlijke hazenpeper van te maken.

  9. Reerugfilet
    De reerugfilet is misschien wel het meest exclusieve stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Dit mooie langgerekte stuk vlees met zijn fijne lange vezel is botermals en heeft een excentrieke delicate smaak.

  10. Wildsoep
    Een authentieke kant-en-klaar soep van echt Veluws wild. Makkelijk om klaar te maken, het enige wat je hoeft te doen is hem op te warmen, maar iedereen zal ervan genieten!

 

Bij Jager&Boer voorzien we je niet alleen van de mooiste en (h)eerlijkste producten, we hopen je ook te inspireren. Ontdek met ons de betoverende wereld van wildgerechten en geef dit jaar een feestelijke draai aan je kerstdiner! Misschien zijn een van deze wildtoppers iets voor jou.

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Procureur Wild Zwijn
Procureur Wild Zwijn
26.95
Bekijk Product
Rugfilet Ree
Rugfilet Ree
28.99
Bekijk Product
Biefstuk Edelhert
Biefstuk Edelhert
9.99
Bekijk Product
Hazenbout per stuk
Hazenbout per stuk
9.95
Bekijk Product
Wildstoof kant-en-klaar
Wildstoof kant-en-klaar
19.95
Bekijk Product
Tamme eendenborst
Tamme eendenborst
7.00
Bekijk Product
Wildpoulet Edelhert, Ree en Wild Zwijn
Wildpoulet Edelhert, Ree en Wild Zwijn
15.45
Bekijk Product
Rollade Wild Zwijn
Rollade Wild Zwijn
34.95
Bekijk Product
Wildburger Edelhert en Wild Zwijn
Wildburger Edelhert en Wild Zwijn
5.95
Bekijk Product
Wildsoep kant-en-klaar
Wildsoep kant-en-klaar
9.95
Bekijk Product
Borrelpakket met Wild
Borrelpakket met Wild
54.95
Bekijk Product