Bout Ree

Voor de serieuze meatlover die wel weg weet met een mooi stuk vlees!

Een stoer stuk vlees dat op vele manieren te bereiden is, lekker op de barbecue gehuld in een fantastische (eigen gemaakte) marinade of lekker in de braadslee in de oven. Het malse vlees van de reebout, waar normaal de biefstuk uitgesneden wordt, laat zich gemakkelijk bereiden en is heerlijk om rood of rose te eten. Een van de meest natuurlijke stukjes vlees dus, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk Echt Wild. Zo ben je zeker dat je jouw stukje vlees zonder schuldgevoel en milieu bewust kunt verwerken en er heerlijk van kunt genieten!

Niet op voorraad
Gewicht ca. 2000 gramp/kg 30,95
59.90

Voor de serieuze meatlover die wel weg weet met een mooi stuk vlees!

Een stoer stuk vlees dat op vele manieren te bereiden is, lekker op de barbecue gehuld in een fantastische (eigen gemaakte) marinade of lekker in de braadslee in de oven. Het malse vlees van de reebout, waar normaal de biefstuk uitgesneden wordt, laat zich gemakkelijk bereiden en is heerlijk om rood of rose te eten. Een van de meest natuurlijke stukjes vlees dus, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk Echt Wild. Zo ben je zeker dat je jouw stukje vlees zonder schuldgevoel en milieu bewust kunt verwerken en er heerlijk van kunt genieten!

De reebout is dus uitermate geschikt om bijvoorbeeld op de reversed sear methode te bereiden op de barbecue in een heerlijk marinade van verse kruiden en citroen bijvoorbeeld. Laat de bout mooi rose en serveer hem in geheel op tafel, na het afsnijden van het vlees kun je hem gemakkelijk nog even terug leggen op de barbecue om verder te laten garen.

Bout van het ree

Zin in een heerlijk mals stukje duurzaam wild, wat makkelijk te bereiden is er er fantastisch uitziet voor je gasten? Dan is de bout van het ree echt iets voor jou, naast dat het super makkelijk te bereiden is zet je ook nog eens een super stoer stuk vlees op tafel wat er fantastisch uit ziet en mooi is om stukken vanaf te snijden voor je gasten.

Ree van Jager&Boer

Bij Jager&Boer kun je terecht voor een variété aan vleessoorten van het ree; van biefstuk, rugfilet en worstjes tot poulet en tartaar. Het vlees van het ree is wonderbaarlijk fijn en zacht van smaak met een zachte typerende wildsmaak. Bovendien is het vlees van het ree ook nog eens heel mooi mager!

Je kunt dus gerust zeggen dat een maaltijd bereid met ree perfect past bij de, vandaag de dag, zo geliefde duurzame, biologische en moderne keuken!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland (Veluwe).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bout Ree
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten