Jager&Boer Droge worst Coppa

Deze heerlijke Coppa is gemaakt van de drooggeharde spier uit de nek van het varken. Heerlijk van smaak en ideaal voor bij een borrel.

Op voorraad
Gewicht ca. 120 gram
7.95

Het beste varkensvlees koop je bij Jager&Boer!

De beste plek om je varkensvlees te kopen is bij Jager & Boer. De speciaalzaak voor duurzaam, lokaal en voornamelijk biologisch vlees en delicatessen. Jager & Boer heeft als filosofie om respectvol en bedachtzaam met de natuur en dieren om te gaan, wat je ook terug vindt in onze smaakvolle producten. Daarom staan wij ook garant voor wildbraad van de hoogste kwaliteit. Vlees wat enkel van dieren afkomt die een goed en vrij leven hebben geleidt. 

Je kunt je bestelling afhalen in onze vestiging in Zwolle, maar wij bezorgen onze producten ook door heel Nederland! Bestel je bij Jager & Boer dan ben je ervan verzekert dat je bestelling met de grootste zorg wordt klaargemaakt en dat deze verpakt wordt met 100% milieuvriendelijke koelelementen. 

Heb je ook zin gekregen in een heerlijke droge worst Coppa van varkensvlees? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog bij dé specialist van biologisch en wild vlees, die bovenal ook nog eens verantwoord omgaat met onze wereld!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jager&Boer Droge worst Coppa
Uw waardering