Gerookte spekreepjes

Gezouten en gerookt, een karakteristieke eigen smaak!

Op voorraad
Gewicht ca. 140 gramp/kg 30,95
4.33

Gerookte varkensspekreepjes geven extra smaak en een heerlijke bite aan iedere pasta, stoofpot, zomerse salade of een winterse stamppot. Gezouten en gerookt, een karakteristieke eigen smaak!

Gerookte spekreepjes koop je bij Jager&Boer

De lekkerste gerookte spekreepjes, puur lokaal varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke gerookte spekreepjes!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

Ingrediënten: Varkensvlees, zout.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gerookte spekreepjes
Uw waardering
  1. Hertengehaktballen met spruitenstamppot Hertengehaktballen met spruitenstamppot
  2. Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn
  3. Stoofpot van hert Stoofpot van hert Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!  
  4. Straffe Wildzwijnstoof Straffe Wildzwijnstoof
  5. Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer naar!
  6. Chilidogs Chilidogs
  7. Chili Beans Chili Beans Een heerlijk chili beans. Met het biologische varkensvlees van Jager&Boer. Een makkelijk te maken gerecht vol smaak!