Hollandse Biefstuk Galloway

Een van de meeste bekende steaks die er te verkrijgen is, de Hollandse biefstuk. Dit ontzettende malse en sappige stukje vlees smelt op de tong.

Op voorraad
Gewicht ca. 200 gramp/kg 41,60
8.32

Een van de meeste bekende steaks die er te verkrijgen is, Hollandse biefstuk. Dit ontzettende malse stukje vlees smelt op de tong. De mooie rode kleur van een goede biefstuk doet het water je in de mond lopen! Bak de biefstuk zo rood of rosé als je zelf wil rondom in de pan. De lekkerste steaks haal je van je lokale boer, met een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor jou. Jager&Boer staat garant voor haar boeren!

Hollandse biefstuk van Galloway koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in een eerlijke Hollandse biefstuk van de Galloway? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C.

Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Vechterweerd, Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hollandse Biefstuk Galloway
Uw waardering