Ossestaart Galloway
Mooi deel van de staart van het Galloway rund. Eerst kort aanbraden en bouillon van trekken of lekker laten stoven voor een runder ossobucco.
De ossenstaart is zogenaamd werkvlees (de staart beweegt erg veel) dat gestoofd dient te worden vanwege de grote hoeveelheid bindweefsel. Eerst kort aanbraden en bouillon van trekken of lekker laten stoven voor een runder ossobucco.
Ossestaart koop je bij Jager&Boer
Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle ossenstaart van de Galloway? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!
Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.
Ras: Galloway
Herkomst: Vechterweerd, Nederland.