Runder verse worst Galloway

Mager rundergehakt van onze Galloways uit Dalfsen, heerlijk maar niet te intens gekruid. Het is van belang dat u deze worst niet te lang braad, 5 a 6 minuten is al voldoende.

Niet op voorraad
Gewicht ca. 250 gramp/kg 20,95
5.24

Aan de Overijsselse Vecht, tussen Zwolle en het dorp Dalfsen in, vind je Buitenplaats Vechterweerd. Op deze bijzondere plek, aan de rand van een natuurgebied, ligt de boerderij van Evert en Alja waar zij met hun gezin en veestapel wonen. Naast paarden en koeien houden zij onder andere ook varkens, kippen en geiten. Tevens is de boerderij een plek waar zorg en begeleiding wordt geboden aan volwassenen en jongeren.

Heb je ook zin gekregen in een eerlijke verse worst van de Galloway? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Vechterweerd, Nederland.

Rundvlees, zout, koriander, peper, gember.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runder verse worst Galloway
Uw waardering