Poulet Ree

Maak eens een heerlijk stoofgerecht van ree! Deze mooie gesneden stukjes ree poulet zijn fijn van structuur en mooi mager, ideaal om een lekkere winterse pot mee te maken en te serveren met een mooie aardappel of een pannetje rijst. Voeg er een uitje, winterpeen of pastinaak, verse rozemarijn, salie en bijvoorbeeld roze peper korrels aan toe en je kunt genieten van een heerlijk natuurlijk gerecht! Bekijk hier ons recept voor een kleurrijke jagerstoofschotel, waarbij je de wildpoulet gemakkelijk kunt vervangen door deze reepoulet.

Op voorraad
Gewicht ca. 500 gramp/kg 30,90
15.45

Maak eens een heerlijk stoofgerecht van ree! Deze mooie gesneden stukjes ree poulet zijn fijn van structuur en mooi mager, ideaal om een lekkere winterse pot mee te maken en te serveren met een mooie aardappel of een pannetje rijst.  Voeg er een uitje, winterpeen of pastinaak, verse rozemarijn, salie en bijvoorbeeld roze peper korrels aan toe en je kunt genieten van een heerlijk natuurlijk gerecht! Bekijk hier ons recept voor een kleurrijke jagerstoofschotel, waarbij je de wildpoulet gemakkelijk kunt vervangen door de poulet naar jouw keuze, zoals deze reepoulet.

Poulet van het ree

Poulet van het ree wordt gesneden uit de schouder en de nek van het ree, daar waar het vlees net wat meer dooraderd is en dus uitermate geschikt is om mee te stoven! Het poulet van onze reeën heeft het Keurmerk Echt Wild, wat betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van dit mooie stukje vlees, want het ree heeft een geheel vrij leven gehad in de natuur waar het kan genieten van alles wat de natuur te bieden heeft zonder invloed van de mens! Puur en natuurlijk vlees dus.

Ree van Jager&Boer

Bij Jager&Boer kun je terecht voor een variété aan vleessoorten van het ree; van biefstuk, rugfilet en worstjes tot poulet en tartaar. Het vlees van het ree is wonderbaarlijk fijn en zacht van smaak met een zachte typerende wildsmaak. Bovendien is het vlees van het ree ook nog eens heel mooi mager!

Je kunt dus gerust zeggen dat een maaltijd bereid met ree perfect past bij de, vandaag de dag, zo geliefde duurzame, biologische en moderne keuken!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland (Veluwe).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poulet Ree
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten