Rugfilet Ree

De reerugfilet is misschien wel het meest exclusieve stukje vlees wat de natuur te bieden heeft, dit mooie langgerekte stuk vlees met zijn fijne lange vezel is botermals en heeft een excentrieke delicate smaak. Een heerlijk mals stukje vlees wat elke keer dat het gegeten wordt een klein feestje waard is met zijn subtiele samenspel van een fijne structuur en smaak! Een van de meest natuurlijke stukjes vlees dus, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk Echt Wild. Zo ben je zeker dat je jouw stukje vlees zonder schuldgevoel en milieu bewust kunt verwerken en er heerlijk van kunt genieten!

Op voorraad
Gewicht ca. 300 gramp/kg 96,65
28.99

De reerugfilet is misschien wel het meest exclusieve stukje vlees wat de natuur te bieden heeft, dit mooie langgerekte stuk vlees met zijn fijne lange vezel is botermals en heeft een excentrieke delicate smaak. Een heerlijk mals stukje vlees wat elke keer dat het gegeten wordt een klein feestje waard is met zijn subtiele samenspel van een fijne structuur en smaak! Een van de meest natuurlijke stukjes vlees dus, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk Echt Wild. Zo ben je zeker dat je jouw stukje vlees zonder schuldgevoel en milieu bewust kunt verwerken en er heerlijk van kunt genieten!

Bak de rugfilet van het ree met een klein beetje peper en zout (niet teveel omdat het al veel smaken van zichzelf heeft!) kort aan beide zijden en laat het even rusten op een houten plank, liefst nog even in aluminiumfolie gewikkeld. Daarna uitserveren en smullen maar! We hebben een fijn recept voor dit mooie stukje vlees met aardappelgratin en paddenstoelen.

Rugfilet van het ree

Zin in een heerlijk mals stukje duurzaam wild, wat makkelijk te bereiden is? Dan is onze rugfilet van het ree echt iets voor jou, naast dat het super makkelijk te bereiden is zet je ook nog eens een super chique stuk vlees op tafel wat er fantastisch uit ziet!

Ree van Jager&Boer

Bij Jager&Boer kun je terecht voor een variété aan vleessoorten van het ree; van biefstuk, rugfilet en worstjes tot poulet en tartaar. Het vlees van het ree is wonderbaarlijk fijn en zacht van smaak met een zachte typerende wildsmaak. Bovendien is het vlees van het ree ook nog eens heel mooi mager!

Je kunt dus gerust zeggen dat een maaltijd bereid met ree perfect past bij de, vandaag de dag, zo geliefde duurzame, biologische en moderne keuken!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland (Veluwe).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rugfilet Ree
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten