Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Biefstuk Ree

Malser dan de beste biefstuk die er te verkrijgen is, fijner van structuur en delicater van smaak. En ook nog eens 100% natuurlijk! Deze fijne biefstuk wordt gesneden van de bovenbil of platte bil van het ree. Een van de meest mooie stukjes scharrelvlees, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk ECHT Wild. Zo ben je zeker dat je zonder schuldgevoel en milieubewust van jouw stukje vlees kunt genieten!

Niet op voorraad
Gewicht ca. 150 gramp/kg 59,95
8.99

Malser dan de beste biefstuk die er te verkrijgen is, fijner van structuur en delicater van smaak. En ook nog eens 100% natuurlijk! Deze fijne biefstuk wordt gesneden van de bovenbil of platte bil van het ree. Een van de meest stukjes scharrelvlees, want het ree op je bord is afkomstig van de Veluwe en heeft het Keurmerk ECHT Wild. Zo ben je zeker dat je zonder schuldgevoel en milieubewust van jouw stukje vlees kunt genieten!

Bak de biefstuk van het ree met een klein beetje peper en zout kort aan beide zijden en laat het rusten op een houten plank, het liefst in aluminiumfolie gewikkeld. Daarna uitserveren en smullen maar! Bekijk ook ons recept voor de perfecte reebiefstuk!

Biefstuk van het ree 

Zin in een heerlijk mals stukje duurzaam wild, dat makkelijk te bereiden is? Dan is onze biefstuk van het ree echt iets voor jou!

Ree van Jager&Boer

Bij Jager&Boer kun je terecht voor een variété aan vleessoorten van het ree; van biefstuk, rugfilet en worstjes tot poulet en tartaar. Het vlees van het ree is wonderbaarlijk fijn en zacht van smaak met een zachte typerende wildsmaak. Bovendien is het vlees van het ree ook nog eens heel mooi mager!

Je kunt dus gerust zeggen dat een maaltijd bereid met ree perfect past bij de, vandaag de dag, zo geliefde duurzame, biologische en moderne keuken!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland (Veluwe).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk Ree
Uw waardering
  1. Biefstuk van ree met rode portsaus Biefstuk van ree met rode portsaus
  2. De perfecte reebiefstuk De perfecte reebiefstuk De maand mei is voor de jager de maand waarin het beheer op de reebok, ook wel meibok genoemd, van start gaat. Ree is volgens ons het mooiste en meest malse stukje wild. Lees hier hoe je de perfecte reebiefstuk bakt!