NU GRATIS FRITEUSE T.W.V. € 54.95 BIJ BESTEDING VANAF 125.- OP HET GEHELE ASSORTIMENT!

Wildstoof Kant-en-klaar

Overheerlijke kant-en-klare stoofpot gemaakt van echt wild uit Nederland. Deze stoofpot bevat vleesvan het hert en het wild zwijn van de Veluwe op traditionele wijze gemaakt met wortel, ui, bleekselderij, champignons en zilveruitjes! Het enige wat je nog maar hoeft te doen is de stoofpot even op te warmen in de magnetron (even gaatjes in het folie prikken) of op een laag vuurtje in een pannetje tot het een mooi vloeibaar geheel is. Lekker om te serveren met een stevige aardappel of een beetje rijst!

 

Op voorraad
Gewicht: 700 gram
€ 17,47

Overheerlijke kant-en-klare stoofpot gemaakt van echt wild uit Nederland. Deze stoofpot bevat vleesvan het hert en het wild zwijn van de Veluwe op traditionele wijze gemaakt met wortel, ui, bleekselderij, champignons en zilveruitjes! Het enige wat je nog maar hoeft te doen is de stoofpot even op te warmen in de magnetron (even gaatjes in het folie prikken) of op een laag vuurtje in een pannetje tot het een mooi vloeibaar geheel is. Lekker om te serveren met een stevige aardappel of een beetje rijst!

DE SMAAK VAN WILD ZWIJN

Het vlees van wilde zwijnen dat je koopt bij Jager & Boer valt onder het label “ECHT WILD”. ECHT WILD is een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat ECHT uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Deze dieren zijn dus echt natuurlijk opgegroeid, hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. Als je je dit bedenkt dan zal je al snel realiseren dat het vlees van wild zwijn echt puur vlees is, en dit proef je ook duidelijk terug in het vlees! Het natuurlijke dieet van het wild zwijn zorgt voor die verrukkelijk en verfijnde wildsmaak. Ook is dankzij het vele bewegen in de vrije natuur het malse rode vlees van de zwijn magerder dan dat van het varken. Het vlees bevat daarnaast ook veel eiwitten, ijzer en een hoog gehalte omega 3 vetzuren. De echte smaak van wild zwijn is daarentegen wel afhankelijk van de leeftijd van het wild zwijn. Zo is het vlees van jonge wilde zwijnen, de frisling tot overloper(van 6 maanden tot 3 jaar), fijn en zacht van smaak en van oude zwijnen krachtig van smaak. Hierbij geldt de stelregel: hoe ouder het zwijn, des te krachtiger het vlees!

VLEES VAN WILD ZWIJN KOPEN

Het malse vlees van wild zwijn, met zijn heerlijke verfijnde wildsmaak, is verkrijgbaar in verschillende soorten en leent zich dan ook perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Echte aanraders zijn echter wel wild zwijn met zuurkool, in een kastanjepuree of stoofschotel, óf een heerlijke pulled wild boar. Voor deze smaakvolle gerechten kun je het beste wild zwijn poulet of procureur kopen. Procureur is een mooi met vet doorregen stuk vlees vol van smaak. Het wordt nooit droog en blijft altijd mals en sappig, bij lekker lang garen op lage temperatuur, is de procureur van wild zwijn op zijn best.
Het vlees van wild zwijn is simpelweg een geweldig veelzijdig product en een van de meest natuurlijke soorten scharrelvlees. Echt eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees uit de vrije natuur! Ben je ook zo benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn, en wil je eens een van de heerlijke en culinair hoogstaande wild zwijn gerechten proeven? Bestel dan vandaag nog dit sublieme stukje vlees uit de vrije natuur bij Jager&Boer! Dé specialist op het gebied van Wild Vlees!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

 

Herkomst: Veluwe/Nederland.

 

HERTENVLEES BIJ JAGER & BOER

Het vlees van hert dat je koopt bij Jager & Boer valt onder het label “ECHT WILD”. ECHT WILD is een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat ECHT uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Deze dieren zijn dus echt natuurlijk opgegroeid, hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. Als je je dit bedenkt dan zal je al snel realiseren dat ons hertenvlees echt puur vlees is, en dit proef je ook duidelijk terug!
Hertenvlees dankt zijn volle en kruidige smaak aan een veelzijdig menu van grassen, heide, knollen, wortels, vruchten, zaden en loof van bomen en struiken. Het meest malse stukje van het edelhert is de biefstuk, afkomstig van de rug, ook wel lende genoemd. Het prachtige donkerrode en vetarme vlees is o.a. ook uitstekend geschikt voor een heerlijke wildstoof of ragout.

EDELHERTEN IN NEDERLAND

Het edelhert komt in Nederland alleen voor in Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Oostvaardersplassen. Daarbuiten moet het hert bejaagd worden. Het edelhert is bejaagbaar van 1 augustus tot en met 15 februari.
Hertenvlees is simpelweg een geweldig veelzijdig product en een van de meest natuurlijke soorten scharrelvlees. Echt eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees uit de vrije natuur! Ben je ook zo benieuwd geworden naar de unieke smaak van hert, bestel dan vandaag nog dit sublieme stukje vlees uit de vrije natuur bij Jager&Boer! Dé specialist op het gebied van Wild Vlees!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Ingredienten:
hertenvlees, wildzwijnvlees, bouillon, uien, wortel, bleekselderij, champignon, zilverui, rode wijn, gemengde kruiden en specerijen, invertsuikerstroop, aalbessenconcentraat, rundervet, maiszetmeel, palmolie, xanthaangom.

 

Allergenen:
gluten, mosterd, selderij, melkeiwit, soja eiwit, tarwe,
rund, mais, sulfiet, wortel, zout.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wildstoof Kant-en-klaar
Uw waardering