Half-om-half gehakt

Half-om-half gehakt van rund en varken, om lekker mee te kunnen variëren. Van gehaktbal, snackballetjes of soepballetjes tot rul gebakken in ovenschotels en pastasaus. 

Op voorraad
Gewicht ca. 500 gramp/kg 13,50
6.75

Half-om-half gehakt, van rund en varken, om lekker mee te kunnen variëren. Van gehaktbal, snackballetjes of soepballetjes tot rul gebakken in ovenschotels en pastasaus. 

Half-om-half gehakt koop je bij Jager&Boer

Het lekkerste half-om-half gehakt, met rund en varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het lokale rund en vakrensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke half-om-half gehakt!

Ben je op zoek naar een smaakvol en eerlijke half-om-half gehakt? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje vlees bij Jager & Boer! 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

Ingrediënten:
Rundvlees
Varkensvlees

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Half-om-half gehakt
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten