Kippesto spiesjes

Deze overheerlijke en licht gemarineerde kip spiesjes met pesto gemaakt van de kipfilet is uitermate geschikt voor op de barbecue of bij elke andere maaltijd. De smaak van de Gildehoen is namelijk heel zacht en het vlees is heerlijk sappig en mals maar toch lekker stevig. Hierdoor is het gemakkelijk toe te passen in tal van gerechten!

 

3 stuks à 90 g

Deze overheerlijke en licht gemarineerde kipspiesjes met pesto gemaakt van de kipfilet is uitermate geschikt voor op de barbecue of bij elke andere maaltijd. De smaak van de Gildehoen is namelijk heel zacht en het vlees is heerlijk sappig en mals maar toch lekker stevig. Hierdoor is het gemakkelijk toe te passen in tal van gerechten!

Kippesto spiesjes van de Gildehoen

Zin in heerlijk malse kippesto spiesjes van de kipfilet? Dan zijn de mooie kippesto spiesjes van onze Gildehoen echt iets voor jou! Kipfilet waarvan de spiesjes gemaakt zijn, is namelijk het meest zachte en malse stukje van de kip. 

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen hebben een plezierig leven zonder antibiotica. Gildehoen is een puur product; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd. De kippen van het sterke Hubbard ras leven in een stal met stro en daglicht, ze leven langer en groeien op met een normaal dag– en nachtritme. Hiernaast hebben de energieke en speelse kippen 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt tevens voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede. De Gildehoen wordt vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

Beter voor dier, mens en milieu

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak, minder mileu belastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keus mag de prijs geen belemmering vormen. De dieren krijgen volwaardig voedsel, groeien op natuurlijke wijze op, beschikken over stro in de stal, hebben meer ruimte en kunnen het uitgestrooide voer rustig scharrelend oppikken. Het natuurlijke gedrag van de kippen wordt zo gestimuleerd. De pluimveehouders merken dat het een heel prettige manier van hoenders houden is. Door het grote dierenwelzijn is er minder uitval in de stallen en zijn er minder ziektes. Antibiotica wordt alleen gebruikt als dit strikt noodzakelijk is. Deze kippen worden dan echter niet meer verkocht als Gildehoen. Zo liggen de Gildehoen kipspiesjes gegarandeerd antibiotica-vrij in de vitrine van Jager&Boer!

Kippesto spiesjes koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in de smaakvolle en eerlijke kippesto spiesjes van de Gildehoen? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

75% Kippenvlees, 22% spek (varkensvlees, water, zout, voedingszuur (E326), glucosestroop.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kippesto spiesjes
Uw waardering