Lamsrack

Mooi biologisch Hollands lamsrack met Eko keurmerk. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

Op voorraad
Gewicht: 400 gramPrijs per kg: € 42,25
Vanaf € 16,90

Mooi biologisch Hollands lamsrack met Eko keurmerk. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

 

Kijk hier hoe je een perfect stukje lamsvlees op tafel zet met de Pasen.

BIO LAMSVLEES VAN ECOFIELDS

Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van EcoFields zijn biologisch en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!
In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

BIOLOGISCH LAMSrack KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in biologisch lamsrack van EcoFields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

 
Herkomst: Nederland.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lamsrack
Uw waardering
  1. Lamsrack uit de oven Lamsrack uit de oven Wie Pasen zegt, zegt lamsvlees! Met lam kun je alle kanten op, maar met dit makkelijke ovenrecept kan het echt niet mis gaan.