Nu GRATIS Mini Varkensrillettes bij elke bestelling!

Bio lamsrack

Mooi biologisch Hollands lamsrack met Eko keurmerk. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

Op voorraad
Gewicht ca. 425 gram
23.95

Mooi biologisch Hollands lamsrack met Eko keurmerk. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

Bio lamsvlees van Ecofields

Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van EcoFields zijn biologisch en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk! In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Biologische lamsrack koop je bij Jage&Boer

Heb je ook zin gekregen in biologisch lamsrack van EcoFields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio lamsrack
Uw waardering
  1. BBQ paasmenu BBQ paasmenu
  2. Lamsrack van de barbecue Lamsrack van de barbecue
  3. Lamsrack met chimichurri Lamsrack met chimichurri Heerlijk, de zon laat zich weer volop zien! In het voorjaar denken wij meteen aan lamsvlees, in de oven of, eigenlijk nog lekkerder, op de BBQ!
  4. Lamsrack uit de oven Lamsrack uit de oven Met lam kun je alle kanten op, maar met dit makkelijke ovenrecept voor lamsrack kan het echt niet mis gaan.