BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Lamsrack

Mooi Hollands lamsrack. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

Op voorraad
Gewicht ca. 425 gram
20.36 23.95

Mooi Hollands lamsrack van Farmfields. Te bereiden in de pan of oven of heerlijk gemarineerd op de BBQ!

Lamsvlees van Farmfields

Lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van Farmfields zijn duurzaam en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk! In de slagerij van Farmfields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles duurzaam uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Lamsrack koop je bij Jage&Boer

Heb je ook zin gekregen in lamsrack van Farmfields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lamsrack
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten