Varkenshaas

Een exclusief stukje varkensvlees.

Op voorraad
Gewicht ca. 300 gramp/kg 22,50
Waardering:
100 % of 100
6.95

Een exclusief stukje varkensvlees, dat ook wel het toppunt van malsheid genoemd mag worden, met een zachte smaak. Dit zeer malse stukje varkenshaas komt uit de rug van het varken en heeft de karakteristieke langgerekte vorm.

Het varkenshaasje is ongetwijfeld een van de populairste stukjes vlees. De varkenshaas is een malse spier van de rug van het varken én is superlekker, maar je moet wel weten hoe je deze goed klaarmaakt! Deze klassieker is onze favoriet! 

Varkens haas: een exclusief stukje vlees

Varkenshaas is de meest malse spier van het varken, die zich in de rug van een varken bevindt. Het is een schuin toelopend stukje vlees. Hij bestaat uit een kop, een dik gedeelte en een relatief dun uiteinde. De kophaas is het goedkoopst en wordt veel voor saté gebruikt, het middelste gedeelte is het duurst. Meestal wordt dit gedeelte rosé gebraden. Als je de varkenshaas in plakken van circa 2 centimeter dik dan heb je varkensmedaillons.

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varkenshaas
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten