Entrecôte Blonde d'Aquitaine

Prachtige entrecôte van Hollands rundvlees. De entrecôte is een mooi groot gesneden stuk rundvlees uit het dikste deel van de dunne lende. Je herkent een entrecote aan het kleine vetrandje dat voor lekker veel smaak zorgt.

Op voorraad
Gewicht ca. 300 gramp/kg 36,50
Waardering:
100 % of 100
10.95

Entrecôte van de Blonde d’Aquitaine

Zin in een mooie grote entrecôte in de pan of op de barbcue? Dan zijn de entrecôtes van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou!

Laat voor de lekkerste entrecôte deze eerst een half uurtje buiten de koelkast op temperatuur komen. Laat hierna de boter in de pan goed heet worden maar niet bruin. Bak de entrecôte aan beide kanten 2-3 minuten, afhankelijk van de dikte van het stuk vlees. Tenslotte laat je je vlees nog 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

Tip: snijd eerst het vetrandje van de entrecote en bak dit in de pan. Daarna kan je de entrecote bakken in zijn eigen vet! 

Runderras de Blonde d’Aquitaine

Bij Jager&Boer koop je een entrecôte die afkomstig is van onze Blonde d'Aquitaines. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de overheerlijke entrecôtes van de Blonde d’Aquitaine!

Entrecôte koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle entrecôte van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Entrecôte Blonde d'Aquitaine
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten