NU GRATIS 2 BBQ RUNDER SPIESJES T.W.V. 4.63 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

Entrecôte

Prachtige entrecôte van Hollands rundvlees.

Op voorraad
Gewicht v.a. 300 gramp/kg 30,99
Vanaf 9.30

Prachtige entrecôte van Hollands rundvlees.
De entrecôte is een mooi groot gesneden stuk rundvlees uit het dikste deel van de dunne lende. Je herkent een entrecote aan het kleine vetrandje dat voor lekker veel smaak zorgt.

entrecôte VAN DE BLONDE D’AQUITAINE

Zin in een mooie grote entrecôte in de pan of op de barbcue? Dan zijn de entrecôtes van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou!

Laat voor de lekkerste entrecôte deze eerst een half uurtje buiten de koelkast op temperatuur komen. Laat hierna de boter in de pan goed heet worden maar niet bruin. Bak de entrecôte aan beide kanten 2-3 minuten, afhankelijk van de dikte van het stuk vlees. Tenslotte laat je je vlees nog 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

Tip: snijd eerst het vetrandje van de entrecote en bak dit in de pan. Daarna kan je de entrecote bakken in zijn eigen vet! 

RUNDERRAS DE BLONDE D’AQUITAINE

Bij Jager&Boer koop je een entrecôte die afkomstig is van de runderen van boer Rob en zijn vrouw Heleen. Zij runnen al sinds jaren, net buiten Zwolle, een kleinschalige boerderij op landgoed Bikkenrade. Hier lopen de ongeveer 25 tot 30 prachtige Blonde d’Aquitaines zoveel mogelijk buiten of staan ze, indien buiten lopen niet mogelijk is, in een prachtige stal met natuurlijke lichtinval en genoeg bewegingsruimte. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Dat de runderen van Rob en Heleen een goed leven genieten is ook terug te vinden in de uitmuntende smaak. Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de overheerlijke entrecôtes van de Blonde d’Aquitaine!

entrecôtes KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle entrecôte van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Entrecôte
Uw waardering