Wild
- Jager&Boer
- 4 feb 2025
-
5011views
Biefstuk van ree met rode portsaus
Biefstuk van ree met rode portsaus
Biefstuk is lekker, maar biefstuk van ree is pas echt zalig! Heel fijn van structuur en delicaat van smaak. Doordat reeën veel beweging krijgen en leven in de vrije natuur is hun vlees zo mals. Je proeft echt ...
- Jager&Boer
- 4 feb 2025
-
5245views
Stoofvlees van wild
Stoofvlees van wild
De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden!
Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...
- Jager&Boer
- 3 feb 2025
-
229views
Een winters broodje wildburger
Een winters broodje wildburger
Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise ...
- Jager&Boer
- 3 feb 2025
-
560views
Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten
Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten
De herfst is begonnen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijke stoofschotels kunnen eten en wild ruim beschikbaar is. De smaken van de herfst combineren we in dit recept door een ...
- Jager&Boer
- 13 jan 2025
-
109views
Hertenbiefstuksalade met peer en blauwe kaas
Hertenbiefstuksalade met peer en blauwe kaas
Wist je dat de typische wildsmaak van hertenbiefstuk heel goed samengaat met de pittige smaak van blauwe kaas? Met de frisse zoetheid van peer en de ietwat bittere walnoten zorgt dat voor een hele mooie ...
- Jager&Boer
- 1 jan 2025
-
92views
Gezonde en smaakvolle eendenborstsalade voor een frisse start van het jaar
Gezonde en smaakvolle eendenborstsalade voor een frisse start van het jaar
Het nieuwe jaar staat vaak in het teken van goede voornemens, zoals gezonder eten en bewuster omgaan met voeding. Deze salade met eendenborst, sinaasappel, pistachenoten, ...
- Jager&Boer
- 12 dec 2024
-
511views
Een lekker hapje voor bij de borrel: reebiefstukspiesjes
Een lekker hapje voor bij de borrel: reebiefstukspiesjes
Op zoek naar een verfijnd borrelhapje om jouw gasten mee te verrassen? Deze reebiefstukspiesjes met rozemarijn en knoflook zijn dan een goede keuze. Sappig, mals en boordevol smaak – ...
- Jager&Boer
- 12 dec 2024
-
672views
Tien tips voor een wilde borrel
Tien tips voor een wilde borrel
Wild bij het kerstdiner is voor velen een logische keuze. Er zijn ook heel veel lekkere gerechten te bereiden met wild zwijn, hert, ree, haas of gevogelte. Kijk vooral ook eens bij deze artikelen voor inspiratie voor ...
- Jager&Boer
- 11 dec 2024
-
340views
Een culinair wildgerecht vooraf: edelherttartaar
Een culinair wildgerecht vooraf: edelherttartaar
Edelherttartaar is een wilde variant op de klassieke tartaar. Hertenvlees, en in het bijzonder de rugfilet die we in dit recept gebruiken, is bijzonder fijn van structuur en kan dus erg goed gebruikt ...
- Jager&Boer
- 11 dec 2024
-
1797views
Wild als ster van je hoofdgerecht: hier 10 suggesties
Wild als ster van je hoofdgerecht
Wild is wat de klok slaat met Kerst. Deze vleesgerechten zijn steeds populairder, en terecht. Het is een ware eyecatcher met het kerstdiner, een gerecht dat je gasten zal verrassen. Of je nu kiest voor een sappige ...