NU 15% KORTING OP AL HET WILD! >

Wild

Biefstuk van ree met rode portsaus

Biefstuk van ree met rode portsaus Biefstuk is lekker, maar biefstuk van ree is pas echt zalig! Heel fijn van structuur en delicaat van smaak. Doordat reeën veel beweging krijgen en leven in de vrije natuur is hun vlees zo mals. Je proeft echt ...

Stoofvlees van wild

Stoofvlees van wild De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...

Een winters broodje wildburger

Een winters broodje wildburger Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise ...

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten De herfst is begonnen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijke stoofschotels kunnen eten en wild ruim beschikbaar is. De smaken van de herfst combineren we in dit recept door een ...

Hertenbiefstuksalade met peer en blauwe kaas

Hertenbiefstuksalade met peer en blauwe kaas Wist je dat de typische wildsmaak van hertenbiefstuk heel goed samengaat met de pittige smaak van blauwe kaas? Met de frisse zoetheid van peer en de ietwat bittere walnoten zorgt dat voor een hele mooie ...

Gezonde en smaakvolle eendenborstsalade voor een frisse start van het jaar

Gezonde en smaakvolle eendenborstsalade voor een frisse start van het jaar Het nieuwe jaar staat vaak in het teken van goede voornemens, zoals gezonder eten en bewuster omgaan met voeding. Deze salade met eendenborst, sinaasappel, pistachenoten, ...

Een lekker hapje voor bij de borrel: reebiefstukspiesjes

Een lekker hapje voor bij de borrel: reebiefstukspiesjes Op zoek naar een verfijnd borrelhapje om jouw gasten mee te verrassen? Deze reebiefstukspiesjes met rozemarijn en knoflook zijn dan een goede keuze. Sappig, mals en boordevol smaak – ...

Tien tips voor een wilde borrel

Tien tips voor een wilde borrel Wild bij het kerstdiner is voor velen een logische keuze. Er zijn ook heel veel lekkere gerechten te bereiden met wild zwijn, hert, ree, haas of gevogelte. Kijk vooral ook eens bij deze artikelen voor inspiratie voor ...

Een culinair wildgerecht vooraf: edelherttartaar

Een culinair wildgerecht vooraf: edelherttartaar Edelherttartaar is een wilde variant op de klassieke tartaar. Hertenvlees, en in het bijzonder de rugfilet die we in dit recept gebruiken, is bijzonder fijn van structuur en kan dus erg goed gebruikt ...

Wild als ster van je hoofdgerecht: hier 10 suggesties

Wild als ster van je hoofdgerecht Wild is wat de klok slaat met Kerst. Deze vleesgerechten zijn steeds populairder, en terecht. Het is een ware eyecatcher met het kerstdiner, een gerecht dat je gasten zal verrassen. Of je nu kiest voor een sappige ...
Producten 1-10 van 67
Toon per pagina