Rugfilet - Wild Zwijn

Een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.

 

 

Op voorraad
Gewicht: 650 gramPrijs per kg: € 46,30
Vanaf € 30,10

Een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.

Een prachtige stuk vlees met een rijke volle smaak. Het mooie laagje vet zorgt voor een extra intense smaakbeleving en een  supermals stukje vlees. Kijk hier hoe je van de wild zwijn rugfilet een rollade maakt!

 

RUGFILET VAN WILD ZWJN

Zin in een heerlijk mals stukje duurzaam wild, wat makkelijk te bereiden is? Dan is onze wild zwijn rugfilet echt iest voor jou!

 

WILD ZWIJN VAN JAGER&BOER

Bij Jager&Boer kun je terecht voor een variété aan wild zwijn vleessoorten; van procureur, rugfilet en wild zwijn rollade tot poulet, hamburgers en zwijnen braadworstjes. Het vlees van jonge wilde zwijnen is heerlijk fijn en zacht van smaak, waar het vlees van oudere soortgenoten juist krachtig en mals is, met een typerende wildsmaak. Bovendien is het vlees van wild zwijn ook nog eens een stuk magerder dan dat van het varken!

Je kunt dus gerust zeggen dat een maaltijd bereid met wild zwijn perfect past bij de, vandaag de dag, zo geliefde duurzame, biologische en moderne keuken!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland (Veluwe).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rugfilet - Wild Zwijn
Uw waardering
  1. Wild zwijn rugfilet Wild zwijn rugfilet De rugfilet is een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.