Rollade Wild Zwijn

Luxe en zeer sappige rollade met een heerlijke kruidenmix. Deze rollade is gemaakt van het meest hoogwaardige stukje vlees dat je maar kunt bedenken. Echt wild uit de vrije wildbaan vanaf de veluwe. Wild zwijn is op en top scharrelvlees!

Op voorraad
Gewicht ca. 1000 gramp/kg 34,95
Waardering:
100 % of 100
34.95

Wild zwijn rollade bereiden:

Met de luxe en malse wild zwijn rollade van Jager&Boer kun je eenvoudig een heerlijk braadstuk op tafel zetten. De rollade is gemaakt van prachtig wild zwijn vlees, afkomstig uit de vrije wildbaan van de Veluwe. De wild zwijn rollade heeft een verfijnde wildsmaak en is voorzien van het keurmerk ECHT wild. Een prachtig voorbeeld van eerlijk scharrelvlees. We hebben de wild zwijn rollade al voor je gekruid. Met onze how-to beschrijving vertellen we je hoe je de sappigste wild zwijn rollade op tafel zet.

Zo maak je in enkele stappen de lekkerste wild zwijn rollade:

1.       Haal het wild zwijn vlees een uur van te voren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

2.       Verwarm de oven voor op 180 graden.

3.       Braad de rollade in een braadslede in een scheut olijfolie op het vuur rondom aan of gebruik een braadpan.

4.       Blus de rollade af met 250 ml wildfond.

5.       Zet de braadslee in de oven of leg de rollade in een ovenschaal en schuif die in de oven.

6.       Bedruip af en toe de rollade met het vocht uit de braadslee.

7.       Gebruik een kernthermometer om te controleren wanneer de rollade een kerntemperatuur van 65 graden heeft bereikt. Dit is na ongeveer een uur.

8.       Wikkel de rollade in aluminiumfolie en laat de rollade 15 minuten rusten.

9.       Serveer met aardappeltjes, jouw favoriete groente of heerlijke chuntney.

 

Meer informatie over het bereiden van een Wild Zwijn rollade vind je hier!

 

Bereiding: Rondom aanbraden, 45 minuten braden per 500 g. Garen tot een kern van 65 graden.

Bewaren: Maximaal 4℃. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

Wild zwijn, zout, tarwebloem, koriander, peper, gember, foelie, paprika, kardemom

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollade Wild Zwijn
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten