BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Biefstuk Blonde d'Aquitaine

Een van de meeste bekende steaks die er te verkrijgen is, de biefstuk. Dit ontzettende malse en sappige stukje vlees smelt op de tong.

Op voorraad
Gewicht ca. 180 gramp/kg 32,25
5.00 5.88

Een van de meeste bekende steaks die er te verkrijgen is, de biefstuk. Dit ontzettende malse stukje vlees smelt op de tong. De mooie rode kleur van een goede biefstuk doet het water je in de mond lopen! Bak de biefstuk zo rood of rosé als je zelf wil rondom in de pan. De lekkerste steaks haal je van je lokale boer, met een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor jou. Jager&Boer staat garant voor haar boeren!

Bieftuk van de Blonde d'Aquitaine

Zin in een smaakvolle biefstuk/steak van de barbecue? Of lekker simpel gegrild in de pan? Dan is de biefstuk van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou!

Runderras de Blonde d'Aquitaine

Bij Jager&Boer koop je biefstuk die afkomstig is van Blonde D'aquitaine runderen. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor het overheerlijke en magere rundergehakt van de Blonde d’Aquitaine!

Biefstuk koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in een eerlijke biefstuk van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk Blonde d'Aquitaine
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten