Spareribs Varken

Heerlijke goed bevleesde ribben van onze varkens. Goed vol van smaak. 

Op voorraad
Gewicht ca. 1000 gramp/kg 18,-
Waardering:
100 % of 100
18.00

Heerlijke goed bevleesde ribben van onze varkens. Goed vol van smaak. 

Spareribs: sappig en cool op de BBQ!

Spareribs zijn de goedkoopste delen van de varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders. 
Spareribs kun je in een kleine of grote hoeveelheid op talloze manieren klaarmaken. Een groot stuk spareribs op de BBQ ziet er ontzettend cool uit en je eet de ribs natuurlijk bij voorkeur met je handen! De smaak van onze sappige spareribs is echter heerlijk zacht en subtiel, een échte smaakbeleving.

Er zijn verschillende manieren om spareribs te bereiden, op de barbecue komen ze natuurlijk het best tot hun recht! Kruid eerst het vlees met een rub of marinade naar eigen smaak en ga voor een temperatuur van max. 140 graden Celsius. Laat de ribs lekker low en slow garen, na 3 à 4 uur heb je de beste ribs ooit! Kijk hier voor ons favoriete recept.

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spareribs Varken
Uw waardering
  1. LOW & SLOW - BARBECUE TECHNIEK LOW & SLOW - BARBECUE TECHNIEK
  2. Zoete spareribs van de BBQ of uit de oven Zoete spareribs van de BBQ of uit de oven Met dit recept maak je serieus indruk! Heerlijk zoete ribs en vlees dat zo van het bot afvalt. Lekker met een frisse salade en frietjes!
  3. Zoete spareribs van de BBQ Zoete spareribs van de BBQ