Barbecue
- Jager&Boer
- 2 jul 2024
-
126views
Spareribs uit de dutch oven
Spareribs uit de dutch oven
Spareribs maken wij het liefst al grillend op de barbecue. Maar nu we Spareribs uit de dutch oven hebben gehad, hebben we er zeker een nieuwe favoriet bij! In twee uur waren de spareribs uit de ducht oven zo gaar, dat we ...
- Jager&Boer
- 13 jun 2024
-
206views
Dit zijn de 10 BBQ toppers!
Dit zijn de 10 BBQ toppers!
Weer of geen weer; de zomer is begonnen en zeg je zomer, dan zeg je: BBQ! Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres voor eerlijk, duurzaam en gezond vlees, óók voor op de barbecue. Zoek je inspiratie ...
- Jager&Boer
- 10 jun 2024
-
112views
Bavette pinwheels: ronde bavette spiesen voor op de barbecue
Bavette pinwheels: ronde bavette spiesen voor op de barbecue
Bavette pinwheels zijn ronde spiesen die je kunt bereiden op de barbecue. Van bavette die je zo dun mogelijk maakt, rol je als het ware een rollade. Vervolgens snij je ze in platte ...
- Jager&Boer
- 30 mei 2024
-
202views
Zelf vlees pekelen voor een NYC-style broodje pastrami
Zelf vlees pekelen voor een NYC-style broodje pastrami
Pastrami is gepekeld en gerookt rundvlees. Heel erg lekker op een broodje. Geen wonder dat het welbekende broodje pastrami groot favoriet is. Voor de keukenhelden hebben we dit recept gemaakt ...
- Jager&Boer
- 23 mei 2024
-
113views
Tournedos met spek en kruiden van de barbecue
Tournedos met spek en kruiden van de barbecue
Een plaatje om te zien zijn deze ossenhaas tournedos met kruiden van de barbecue. Voor dit recept gebruikten we de mooiste ossenhaas, en sneden hieruit de tournedos, oftewel biefstuk van de haas. Deze ...
- Jager&Boer
- 25 apr 2024
-
307views
Japanse Yakitori spiesjes van de barbecue
Japanse Yakitori spiesjes van de barbecue
Wil je eens iets anders op de barbecue proberen dan “gewone” spiesjes? Geniet dan van de heerlijke smaken van Japan met deze Yakitori spiesjes. Yakitori zijn gegrilde (yaki) spiesjes gemaakt van ...
- Jager&Boer
- 26 jul 2023
-
766views
Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!
Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!
Wat zeker niet mag ontbreken op een Franse barbecue zijn brochettes. De Fransen maken de brochettes, oftewel spiesjes, met allerlei verschillende vleessoorten. Van rundvlees tot kip en van varken tot eend. ...
- Jager&Boer
- 12 jul 2023
-
94views
Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger!
Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger!
De smashburger is afkomstig uit, hoe kan het ook anders, Amerika! Bij een smashburger wordt een bal gehakt op een hete plaat geplaatst en vervolgens met een spatel stevig platgedrukt, waardoor de ...
- Jager&Boer
- 11 jul 2023
-
33views
Kaas ui burgers voor comfy food cravings
Kaas ui burgers voor comfy food cravings
Soms heb je van die dagen, dan is het tijd voor comfy food. Een heerlijk dikke hamburger is dan DE oplossing! Sowieso is een vette burger altijd een goed idee. Je kunt ons er in ieder geval voor ...
- Jager&Boer
- 10 jul 2023
-
16345views
Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs
Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs
Ons favoriete gerecht van de barbecue – en van vele mensen met ons – zijn spareribs! Je hebt er wel wat tijd voor nodig, want ze zijn het lekkerst met een low & slow ...