Sukadelappen Blonde d'Aquitaine

Het lekkerste vlees om te stoven of om draadjesvlees van te maken!

Op voorraad
Gewicht ca. 300 gram
Waardering:
100 % of 100
6.95

Sukadelappen worden gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade (geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

Sukadelappen van de Blonde d’Aquitaine

Zin in een ouderwetse pan draadjesvlees of een mooie stoofpot van smaakvolle sukadelappen? Dan zijn de sukadelappen van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou! Laat voor een heerlijke pan draadjesvlees naar oma's recept de sukadelappen minstens 4 uur zachtjes stoven. Tip: voeg voor een klein zuurtje én extra zacht vlees een blikje tomatenpuree toe!

Runderras de Blonde d’Aquitaine

Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor de prachtige en smaakvolle tomahawks van de Blonde d’Aquitaine!

Sukadelappen bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle sukadelappen van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sukadelappen Blonde d'Aquitaine
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten