BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Burgers Black Angus 2x 180 gram

De Black Angus burger is als een "normale" hamburger maar dan van het allerfijnste rundvlees. Een echte smaaksensatie!

 

2 stuks à 180 g

De Black Angus burger is als een "normale" hamburger maar dan van het allerfijnste rundvlees. Een echte smaaksensatie! Deze rundvleesburger van het van origine Australische Aberdeen Angus ras is 1 van de lekkerste stukken vlees. Als BBQ fan moet je deze hamburger eens geproefd hebben. De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en heeft een malse en romige bite.

Deze overheerlijke burger moet je bakken als een biefstuk, dus zorg ervoor dat de binnenkant van de burger een klein beetje rosé blijft. Heb je wel eens een hamburgers als hoofdgerecht geprobeerd? Met de Black Angus burger kan dat want het is een echte verrassing voor je gasten! 

Runderras Black Angus

Aberdeen Angus, of kortweg Angus, is een rundveeras dat in de 19e eeuw in het oosten van Schotland is gefokt. Zijn naam, Black Angus, heeft hij te danken aan zijn prachtige zwarte vacht. Al bestaan er ook rode Aberdeen Angus runderen, de Red Angus. Deze prachtige stevige runderen zijn hoornlooas en staat niet al te hoog op de poten. Daarnaast is het Black Angus rund een gemoedelijk rund wat gemakkelijk te houden is en prima kan groeien op schrale gronden. Het vlees van de Black Angus is uitermate populair en krijgt ook in Nederland steeds meer naamsbekendheid, niet zo gek want het vlees van de Black Angus is werkelijk uitmuntend van smaak en dooradering met vet. Vet heeft de eigenschap om smaak vast te houden, dat betekend dat de Black Angus dus boordevol smaak zit en je er nog maar weinig kruiden aan toe hoeft te voegen!

Black Angus burgers koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in een fijne ontspannen barbecue sessie waarbij je een dikke hamburger bouwt met deze lekkere burgers van het Black Angus rund? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Black Angus

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Burgers Black Angus 2x 180 gram
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten