Kippengehakt Gildehoen

Overheerlijk, mager en breed toepasbaar kippengehakt van de antibiotica vrije Gildehoen. Lekker door de pasta, in een overschotel of om zelf een lekkere gehakbal of burger te maken!

Op voorraad
Gewicht ca. 500 gram
8.48

Kippengehakt van de Gildehoen

Zin in heerlijk kippengehakt? Dan is dit mooie kippengehakt van onze Gildehoen echt iets voor jou! Kippengehakt is namelijk erg breedt toe te passen en altijd makkelijk om in huis te hebben. kippengehakt komt van de bil van de kip en is over het algemeen wat vetter dan de kipfilets wat het gehakt natuurlijk ook smaakvoller maakt. Kippengehakt is dan ook erg veelzijdig en op veel verschillende manieren klaar te maken. Kippengehakt is ideaal om te stoven, te bakken in de pan, te laten garen in de oven of in een lekkere ovenschotel.


De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen hebben een plezierig leven zonder antibiotica. Gildehoen is een puur product; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd. De kippen van het sterke Hubbard ras leven in een stal met stro en daglicht, ze leven langer en groeien op met een normaal dag– en nachtritme. Hiernaast hebben de energieke en speelse kippen 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt tevens voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede. De Gildehoen wordt vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

Beter voor dier, mens en milieu

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak, minder mileu belastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keus mag de prijs geen belemmering vormen. De dieren krijgen volwaardig voedsel, groeien op natuurlijke wijze op, beschikken over stro in de stal, hebben meer ruimte en kunnen het uitgestrooide voer rustig scharrelend oppikken. Het natuurlijke gedrag van de kippen wordt zo gestimuleerd. De pluimveehouders merken dat het een heel prettige manier van hoenders houden is. Door het grote dierenwelzijn is er minder uitval in de stallen en zijn er minder ziektes. Antibiotica wordt alleen gebruikt als dit strikt noodzakelijk is. Deze kippen worden dan echter niet meer verkocht als Gildehoen.
Zo ligt ons Gildehoen kippengehakt gegarandeerd antibiotica-vrij in de vitrine van Jager&Boer!

Kippengehakt koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in het smaakvolle en eerlijke kippengehakt van de Gildehoen? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kippengehakt Gildehoen
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Gerelateerde recepten en berichten