Lams stoofvlees

Overheerlijke magere stukjes stoofvlees gesneden van de lamsbout, makkelijk te verwerken in een lekkere stoofpot met een vleugje lente!

Op voorraad
Gewicht ca. 500 gram
13.49

Lamsvlees van FarmFields

Lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van FarmFields krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!
In de slagerij van FarmFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle  vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

FarmFields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

Lams stoofvlees koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in het lams stoofvlees van FarmFields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lams stoofvlees
Uw waardering

Gerelateerde recepten en berichten