Stoofpot

Spareribs uit de dutch oven

Spareribs uit de dutch oven Spareribs maken wij het liefst al grillend op de barbecue. Maar nu we Spareribs uit de dutch oven hebben gehad, hebben we er zeker een nieuwe favoriet bij! In twee uur waren de spareribs uit de ducht oven zo gaar, dat we ...

Oud-Hollandse klapstuk met hete bliksem

Oud-Hollandse klapstuk met hete bliksem Klapstuk is afkomstig van de korte ribben van het rund, ook wel de klapribben genoemd. Het vlees is goed doorregen met musculair vet en bevat veel pezen. Het vlees is daardoor smaakvoller, maar ook wat taaier. ...

Zwolse runderstoof met donker bier

Zwolse runderstoof met donker bier Het is weer herfst, dus de hoogste tijd om weer heerlijke stoofpotten op tafel te zetten. Die heerlijke geur die weer in huis hangt en gezellig samen om tafel om te genieten van alles wat onze boeren te bieden ...

Vergeten kalfswangen met venkelrisotto

Vergeten kalfswangen met venkelrisotto Een vrij onbekend, of eigenlijk vergeten, stukje vlees zijn kalfswangen. Kalfswangen zijn constant in beweging als de jonge runderen aan het (her)kauwen zijn. Dit bijzondere stukje vlees bevat veel spieren en ...

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels De gemengde wildpoulet van Jager en Boer bestaat uit stukjes ree, wild zwijn en hert. Maak er bijvoorbeeld eens een romig stoofpotje mee. Dit recept is feestelijk en bevat een ...

In 10 tips de lekkerste wildstoof op tafel!

Wildstoof is comfortfood, vooral in de herfst en winter. Niet alleen oma’s maken de meest heerlijke stoofpot. Jager en Boer heeft diverse soorten wildpoulet voor een stoof. Met deze tien tips maak jij ook de lekkerste wildstoof zelf!    ...

Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel

Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel Wij Hollanders denken bij stoofvlees al snel aan de zwaardere stoofpotten met wild of rundvlees, heerlijk verwarmend en een typisch gerecht voor de herfst of winter. Je kunt echter ook heerlijke ...

Stoofvlees van wild

Stoofvlees van wild De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...

Gestoofde runderschenkel

Gestoofde runderschenkel Runderschenkel is een platte schijf afkomstig uit de poot van een rund. De schenkel met bot en merg is ideaal voor in de soep, om bouillon van te trekken of om te verwerken in een stoofgerecht. Met dit recept zet je ...

Kippenlevers met stroganoffsaus

Kippenlevers met Stroganoffsaus Kippenlevertjes zijn ontzettend veelzijdig en verrassend lekker. En ook nog eens snel klaar. Probeer dit ouderwetse orgaanvlees eens met deze heerlijke Stroganoffsaus!   Dit heb je nodig voor 4 personen: ...
Producten 1-10 van 20
Pagina
Toon per pagina