Feestdagen

Gevulde kippendijen met asperges en citroenbotersaus

Gevulde kippendijen met asperges en citroenbotersaus Ben je op zoek naar een heerlijk lentegerecht, bijvoorbeeld om met Pasen te serveren? Zoek dan niet verder en probeer eens dit recept voor gevulde kippendijen met asperges en citroenbotersaus. ...

Gerookte eendenborst met sinaasappel-citroen compote op toast

Gerookte eendenborst met sinaasappel-citroen compote op toast Gerookte eendenborst is een prachtig stukje gevogelte dat perfect gebruikt kan worden in een salade of als voorgerecht. De eendenborst heeft een karakteristieke smaak die zowel hartig als ...

Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!

Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!   Kerst staat voor de deur en er is niets dat de feestelijke sfeer van Kerstmis zo perfect belichaamt als een verfijnd wildgerecht. Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke smaakervaring ...

Thanksgiving special - roasted turkey

Thanksgiving special - roasted turkey Roasted Turkey (geroosterde kalkoen) is natuurlijk een gerecht bij uitstek voor het populaire Amerikaanse Thanksgiving, de dag waarop het volk God of het lot dankt voor de goede oogst. Daarbij hoort traditioneel ...

In 10 tips de lekkerste wildstoof op tafel!

Wildstoof is comfortfood, vooral in de herfst en winter. Niet alleen oma’s maken de meest heerlijke stoofpot. Jager en Boer heeft diverse soorten wildpoulet voor een stoof. Met deze tien tips maak jij ook de lekkerste wildstoof zelf!    ...

BBQ paasmenu

BBQ paasmenu Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen ...

Wild paasmenu

Wild paasmenu Zeg je wild, dan denken veel mensen aan het najaar of de Kerst. Maar wat veel mensen niet weten is dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is. Dus ook met Pasen kun je wild prima op het menu zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ...

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher, de boerin van Erve Slendebroek Dit feestelijke dessert is afkomstig uit het Midden-Oosten, maar eenvoudig zelf te maken dankzij het recept van een van onze boerinnen. De romige pudding is simpel om ...

Gebraden hazenbout low & slow

Gebraden hazenbout low & slow Haas is de klassieker die we vooral in het najaar en met name tijdens de feestdagen op tafel zien. Het jachtseizoen voor het haas (jagers spreken altijd van het haas) is geopend van 15 oktober t/m 31 december. Het ...
9 producten
Toon per pagina