BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Hertencarpaccio met truffelkaas

Hertencarpaccio met truffelkaas

Hertencarpaccio met truffelkaas

Wist je dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is? Zo ook deze heerlijke hertencarpaccio. Hertenvlees is heerlijk mager wild dat fijn van structuur is. Een overheerlijke hertencarpaccio met truffelkaas heb je met dit recept in een handomdraai op tafel staan. Het wild bij Jager&Boer bevat het ECHT wild keurmerk, zodat je zeker weet dat je wild uit de vrije natuur hebt.

 

Dit heb je nodig voor 4 personen:

4 x 80 gr hertencarpaccio

Ca. 100 gr (kleine) champignons

Ca. 50 gr hazelnoten

4 el truffelmayonaise

2 tl mosterd

Truffelkaas

Rucola

Olijfolie

 

Zo maak je de hertencarpaccio met truffelkaas:

Was de rucola, laat het goed uitlekken en dep droog. Snij de champignons in plakjes en hak de hazelnoten grof. De truffelkaas snij je in kleine blokjes. Bak de champignons en hazelnoten in een hete koekenpan met een klein beetje olijfolie en wat peper en zout. Ondertussen meng je de truffelmayonaise met de mosterd. Vervolgens smeer je een beetje van de mosterd-truffelmayonaise op de borden en verdeel je de plakjes hertencarpaccio er overheen. Bestrooi ze met wat peper en zout. Verdeel de champignons, hazelnoten, rucola en truffelkaas over de carpaccio. Eventueel kun je er nog wat olijfolie overheen sprenkelen. 

Geniet van de hertencarpaccio met truffelkaas!

 

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Hertencarpaccio wild
Carpaccio Edelhert
8.95
Bekijk Product
Jager&Boer Premium Olijfolie Extra Virgin
Jager&Boer Premium Olijfolie Extra Virgin
10.95
Bekijk Product
Truffelkaas
Truffelkaas
8.37
Bekijk Product