Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher, de boerin van Erve Slendebroek

Dit feestelijke dessert is afkomstig uit het Midden-Oosten, maar eenvoudig zelf te maken dankzij het recept van een van onze boerinnen. De romige pudding is simpel om te maken, de langste tijd brengt het in de koelkast door om vervolgens zo koud mogelijk gegeten te kunnen worden.

 

Dit heb je nodig:

200 gram suiker

200 gram rijstmeel

10 gram vanillesuiker

1 liter melk

Fijn gehakte pistachenootjes

Zacht fruit naar smaak

 

Zo maak je de pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher:

Giet de melk in een pan en zet deze op het vuur. Voeg de suiker toe en roer door met een garde. Voeg dan de vanillesuiker en rijstmeel toe en blijf roeren tot het kookt.

Laat 5 minuten doorkoken en schep het mengsel in mooie glazen.

Laat eerst een beetje afkoelen buiten de koelkast, later verder in de koelkast. Serveer met nootjes en fruit naar smaak.

Geniet van de pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher!

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!