Wild zwijn pizza met kastanjechampignons

Wild zwijn pizza met kastanjechampignons recept

Wild zwijn pizza met kastanjechampignons

Wild zwijn gehakt is een bijzonder smaakvolle optie, en misschien wat onverwachts, maar het gaat helemaal perfect op pizza! Het gehakt van wild zwijn is iets grover van structuur dan gewoon varkensgehakt en is iets minder vet. De heerlijke en typische wildsmaak van dit gehakt gaat heel mooi samen met de herfstige smaak van kastanjechampignons. Probeer het zelf en laat je verrassen door deze bijzondere Wild zwijn pizza.

 

Dit heb je nodig:

1 portie pizzadeeg (bekijk hier het recept)

150 gr wild zwijn gehakt

100 gr kastanjechampignons

2 tomaten

1 rode ui

100 gr pizzasaus

50 gr geraspte oude kaas

1 teen knoflook

1 tl oregano

1 scheut olijfolie

Peper en zout

 

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Pel de teen knoflook en snijd hem fijn.

Verhit in een pan een scheut olijfolie, bak hierin het gehakt rul en voeg de knoflook toe. Kruid met peper en zout.

Maak van het pizzadeeg een ronde pizza of verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat tot een plaatpizza. Bestrijk de pizzabodem met de pizzasaus.

Snijd de tomaten en champignons in plakjes en de rode ui in ringen. Bedek hiermee de pizzabodem. Verdeel het gehakt en de kaas over de pizza. Bestrooi met oregano.

Daarna kan de pizza voor 12-15 minuten de oven in.

Eet smakelijk!

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Gehakt Wild Zwijn
Gehakt Wild Zwijn
14.48
Bekijk product
Jager&Boer Premium Olijfolie Extra Virgin
Jager&Boer Premium Olijfolie Extra Virgin
10.95
Bekijk product