Winter

Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten

Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook ...

Stoofpot van hert

Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult! ...

Straffe Wildzwijnstoof

Straffe Wildzwijnstoof  Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak! Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 ...

Sloppy Joe

Sloppy Joe Dit typisch Amerikaanse en waanzinnig lekkere broodje móét je een keer geproefd hebben. Bedacht door ene Joe uit Iowa die het gehakt 'sloppy' maakte door er tomatensaus doorheen te mengen. Het geheel heeft wel wat weg van de ...

Bistecca alla Fiorentina

De koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: Bistecca alla Fiorentina Bistecca alla Fiorentina, de koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: een T-bone steak die wordt gebakken op een grill en vuurrood in reepjes wordt geserveerd. Bistecca ...

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer ...

Coq au vin met kippendijen

Coq au vin met kippendijen Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven! ...

Geschnetzeltes

Met simpele filetlapjes maak je de lekkerste gerechten, zoals het Oostenrijkse 'Geschnetzeltes'. Geschnetzeltes betekent letterlijk 'in reepjes gesneden vlees', in dit geval heerlijk malse biologische filetlapjes van varken. Voeg hier ...

Rib roast op de BBQ

Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks ...

Brisket op de BBQ

Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de ...
Producten 31-40 van 58
Toon per pagina