Winter
- Jager&Boer
- 16 sep 2021
-
1943views
Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten
Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook ...
- Renska Katers
- 15 sep 2021
-
1049views
Stoofpot van hert
Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!
...
- Lisa Koers
- 14 sep 2021
-
1284views
Straffe Wildzwijnstoof
Straffe Wildzwijnstoof
Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak!
Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 ...
- Jager&Boer
- 16 aug 2021
-
326views
Sloppy Joe
Sloppy Joe
Dit typisch Amerikaanse en waanzinnig lekkere broodje móét je een keer geproefd hebben. Bedacht door ene Joe uit Iowa die het gehakt 'sloppy' maakte door er tomatensaus doorheen te mengen. Het geheel heeft wel wat weg van de ...
- Jager&Boer
- 10 aug 2021
-
63views
Bistecca alla Fiorentina
De koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: Bistecca alla Fiorentina
Bistecca alla Fiorentina, de koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: een T-bone steak die wordt gebakken op een grill en vuurrood in reepjes wordt geserveerd.
Bistecca ...
- Renska Katers
- 29 jul 2021
-
391views
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer ...
- Renska Katers
- 27 jul 2021
-
4278views
Coq au vin met kippendijen
Coq au vin met kippendijen
Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven!
...
- Jager&Boer
- 20 jul 2021
-
426views
Geschnetzeltes
Met simpele filetlapjes maak je de lekkerste gerechten, zoals het Oostenrijkse 'Geschnetzeltes'. Geschnetzeltes betekent letterlijk 'in reepjes gesneden vlees', in dit geval heerlijk malse biologische filetlapjes van varken. Voeg hier ...
- Renska Katers
- 5 mei 2021
-
124views
Rib roast op de BBQ
Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks ...
- Renska Katers
- 5 apr 2021
-
167views
Brisket op de BBQ
Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de ...