Winter
- Lisa Koers
- 28 mei 2020
-
15views
Kansas Ramen Smasher
Alles voor de perfecte hamburger! Of je ze nu voorgevormd en gekruid koopt of ze helemaal zelf bouwt, alles kan en alles mag! Wij hebben alles in huis voor de perfecte hamburger van gehakt tot burgers tot sla en de ideale sauzen. Hieronder een recept ...
- Lisa Koers
- 12 mei 2020
-
13views
Chilidogs
Ingrediënten - 4 hotdogs - 4 hotdog broodjes - 500 gr rundergehakt - 100 gram spekblokjes - 2 Theelepels worcester sauce - 3 eetlepels ketchup - 1 eetlepel dijon mosterd - 1 eetlepel gesneden chipotle peper- 1 theelepel chilipoeder - 2 ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
1101views
Wild zwijn bout
Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde. ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
265views
Rillettes van gans
Een rillettes is een soort pasta van draderig vlees met vet en reuzel. Langzaam en lang gegaard vlees, dat net als confit in de pot volledig wordt overgoten met braadvet. Te serveren met stokbrood als voorgerecht, als onderdeel van de hoofdmaaltijd ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
231views
Eendenborst met rode kool
Zoetzure rode kool is een ideaal gerecht bij wilde eend of gans. Maak een flinke pan, want je blijft er van eten en de volgende dagen wordt het alleen maar lekkerder. De smaken hebben dan de tijd om op elkaar in te ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
57views
Duif met doperwtjes
Houtduif is bijzonder lekker van smaak en zeer geschikt om evente braden in de koekenpan met een fijne selectie aan ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
1397views
Hazenpeper
Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
1221views
Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen
Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen ...