Winter

Kansas Ramen Smasher

Alles voor de perfecte hamburger! Of je ze nu voorgevormd en gekruid koopt of ze helemaal zelf bouwt, alles kan en alles mag! Wij hebben alles in huis voor de perfecte hamburger van gehakt tot burgers tot sla en de ideale sauzen. Hieronder een recept ...

Chilidogs

Ingrediënten - 4 hotdogs - 4 hotdog broodjes - 500 gr rundergehakt - 100 gram spekblokjes - 2 Theelepels worcester sauce - 3 eetlepels ketchup - 1 eetlepel dijon mosterd - 1 eetlepel gesneden chipotle peper- 1 theelepel chilipoeder - 2 ...

Wild zwijn bout

Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde. ...

Rillettes van gans

Een rillettes is een soort pasta van draderig vlees met vet en reuzel. Langzaam en lang gegaard vlees, dat net als confit in de pot volledig wordt overgoten met braadvet. Te serveren met stokbrood als voorgerecht, als onderdeel van de hoofdmaaltijd ...

Eendenborst met rode kool

Zoetzure rode kool is een ideaal gerecht bij wilde eend of gans. Maak een flinke pan, want je blijft er van eten en de volgende dagen wordt het alleen maar lekkerder. De smaken hebben dan de tijd om op elkaar in te ...

Duif met doperwtjes

Houtduif is bijzonder lekker van smaak en zeer geschikt om evente braden in de koekenpan met een fijne selectie aan ...

Hazenpeper

Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas ...

Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen

Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen ...
Producten 51-58 van 58
Toon per pagina