Zoekresultaten voor: ‘’

Lamskoteletten met een heerlijk frisse lentesalade

Lamskoteletten met een heerlijk frisse lentesalade Lamskoteletten zijn een populair stukje vlees, afkomstig is van jonge schapen. De koteletten van lam zijn mals en hebben een subtiele, karakteristieke smaak die veel mensen lekker vinden. Je kunt ze ...

Een winters broodje wildburger

Een winters broodje wildburger Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise ...

Longhaas van de barbecue met knoflookboter

Longhaas van de barbecue met knoflookboter Longhaas is een stukje rundvlees dat in de vergetelheid is geraakt, maar wat ons betreft meer aandacht verdiend! De longhaas is een v-vormige werkspier van het rund dat de longen laat bewegen. Het is goed ...

Vergeten kalfswangen met venkelrisotto

Vergeten kalfswangen met venkelrisotto Een vrij onbekend, of eigenlijk vergeten, stukje vlees zijn kalfswangen. Kalfswangen zijn constant in beweging als de jonge runderen aan het (her)kauwen zijn. Dit bijzondere stukje vlees bevat veel spieren en ...

Hele kip op 2 eenvoudige manieren bereid

Hele kip op 2 eenvoudige manieren bereid Een heerlijke hele kip op tafel zetten, dat kan eigenlijk altijd. Of het nou Kerst is, vrienden komen eten, of je zin hebt in een avondje comfi food, een hele kip is altijd een goed idee. Het is alleen de ...

Wild zwijn procureur uit de oven

Wild zwijn procureur uit de oven Vlees van wild zwijn, of everzwijn, kun je eigenlijk net zo bereiden als varkensvlees. Hoewel vlees van wild in zijn algemeenheid magerder is dan gewoon vlees, omdat ze meer beweging krijgen en zelf voorzien in hun ...

Tamme of wilde eendenborst?

Tamme of wilde eendenborst? De eendenborst die je bij Jager&Boer koopt is van tamme eend. Maar wat is het voordeel van tamme eendenborst ten opzichte van wilde eendenborst? De tamme eendenborst is het hele jaar verkrijgbaar, dit in tegenstelling ...

Biefstuk van ree met rode portsaus

Biefstuk van ree met rode portsaus Biefstuk is lekker, maar biefstuk van ree is uiterst zalig! Heel fijn van structuur en delicaat van smaak doordat reeën veel beweging krijgen en leven in de vrije natuur. Dat proef je echt! Biefstuk van ree ...

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels De gemengde wildpoulet van Jager en Boer bestaat uit stukjes ree, wild zwijn en hert. Maak er bijvoorbeeld eens een romig stoofpotje mee. Dit recept is feestelijk en bevat een ...

In 10 tips de lekkerste wildstoof op tafel!

Wildstoof is comfortfood, vooral in de herfst en winter. Niet alleen oma’s maken de meest heerlijke stoofpot. Jager en Boer heeft diverse soorten wildpoulet voor een stoof. Met deze tien tips maak jij ook de lekkerste wildstoof zelf!    ...
Producten 41-50 van 149
Toon per pagina