Zoekresultaten voor: ‘’
- Jager&Boer
- 27 apr 2022
-
208views
Varkensschnitzel in een fris sausje van knoflook en citroen
Varkensschnitzel in een fris sausje van knoflook en citroen
Varkensschnitzel, meestal afkomstig van de varkensham of - frikandeau, is erg mager vlees met weinig vet. Hoe maak je die varkensschnitzel nou lekker klaar? Bijvoorbeeld met dit recept. Het ...
- Jager&Boer
- 25 apr 2022
-
250views
Recept gehaktballen van oma
Recept gehaktballen van oma
Typisch ouderwetse gehaktballen naar grootmoedersrecept. Voor heerlijk smeuïge en zachte gehaktballen gebruik je vetter gehakt zoals gemengd of half-om-half gehakt en met dit recept kunnen ze niet mislukken.
...
- Jager&Boer
- 25 apr 2022
-
276views
Malse haasbiefstuk
Malse haasbiefstuk
Heb je zin in een heerlijk mals biefstukje? Dan is een haasbiefstuk, ofwel biefstuk van de haas van het rund, echt iets voor jou! Haasbiefstuk is de meest malse, sappige en magere biefstuksoort die we kennen en wordt ook wel ...
- Jager&Boer
- 10 apr 2022
-
65views
Lente lamsburgers van Francesca Kookt
Lente lamsburgers van Francesca Kookt
Ze is dol op eten en maakt de meest heerlijke maaltijden, maar wel die door iedereen (ja echt iedereen!) te bereiden zijn: Francesca kookt. Ze houdt van bijzonder simpel waarbij ze met prachtige producten ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
795views
BBQ paasmenu
BBQ paasmenu
Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
95views
Wild paasmenu
Wild paasmenu
Zeg je wild, dan denken veel mensen aan het najaar of de Kerst. Maar wat veel mensen niet weten is dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is. Dus ook met Pasen kun je wild prima op het menu zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
168views
Lamsrack van de barbecue
Lamsrack van de barbecue
Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Het lamsvlees van EcoFields dat je bij ons koopt is ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
329views
Hertencarpaccio met truffelkaas
Hertencarpaccio met truffelkaas
Wist je dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is? Zo ook deze heerlijke hertencarpaccio. Hertenvlees is heerlijk mager wild dat fijn van structuur is. Een overheerlijke hertencarpaccio met truffelkaas heb je ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
391views
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato is echt een typisch Italiaans voorgerecht, super makkelijk te maken (in nog geen 15 minuten) en zo lekker! Trakeer je gasten en jezelf met een heerlijk broodje vitello tonnato bij de lunch of als fantastisch ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
31views
Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher
Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher, de boerin van Erve Slendebroek
Dit feestelijke dessert is afkomstig uit het Midden-Oosten, maar eenvoudig zelf te maken dankzij het recept van een van onze boerinnen. De romige pudding is simpel om ...